İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Otokar Atlas Kamyonlarda Kaçırılmayacak Kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otokar Atlas Kamyonlarda Kaçırılmayacak Kampanya
Abone ol
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, kamyon segmentine yeni bir soluk getirdiği Atlas ile müşterilerine cazip ve avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Yıl sonuna kadar geçerli olacak özel kampanya kapsamında Otokar müşterileri, Atlas kamyon alımlarında, 500 bin TL’ye 12 ay vade ve %1.43 kredi oranı imkanından yararlanabilecek. Üstelik Atlas kamyonlarda ilk 4 yıl boyunca sınırsız kilometre garanti ve ilk 4 bakım ücretsiz olarak sunuluyor.

Türkiye'nin öncü otomotiv üreticisi Otokar, geniş ürün gamının yanı sıra düzenlediği özel satış kampanyalarıyla da her daim kullanıcılarının yanında oluyor. Hafif kamyon pazarına 8,5 tonluk ve 12 tonluk Atlas kamyonları ile faaliyet gösteren Otokar, yılın son günleri yaklaşırken kaçırılmayacak bir fırsat daha sunuyor. Otokar’ın devreye aldığı kampanya kapsamında kullanıcılar, 31 Aralık 2023 tarihine kadar Atlas kamyon modellerine, 500 bin TL kredi desteğini 12 ay vade ve %1.43 kredi oranı avantajıyla sahip olabilecekler. Üstelik Otokar, Atlas ürün gamında yer alan kamyonları için 4 yıl boyunca sınırsız kilometre garantisi ile ilk 4 bakım dahil olmak üzere ücretsiz bakım hizmeti sunuyor.

OTOKAR ATLAS TİCARETİN KONFORUNU YÜKSELTİYOR

Ticaretin güçlü kahramanı Otokar Atlas kamyon ailesinin 8,5 ve 12 tonluk üyeleri, en zorlu yol şartlarında, en ağır yükleri kolayca taşımak üzere geliştirildi. Güçlü ve keskin çizgilere sahip kabiniyle ön plana çıkan Otokar Atlas, düşük işletme giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile her daim kullanıcısına katkı sağlıyor. Araç, EP (Ekonomi-Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu tek tuşla yönetilebiliyor. Standart olarak sunulan ACC (Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, gelişmiş aydınlatma sistemi, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğuş Otomotiv Polonyalı Wielton İle Distribütörlük Anlaşması İmzaladıÖnceki Haber

Doğuş Otomotiv Polonyalı Wielton İle Dis...

Karsan Bologna’da Hizmet Verecek 18 Metrelik e-ATA Otobüslerinin TPER’e Teslimatı BaşladıSonraki Haber

Karsan Bologna’da Hizmet Verecek 18 Metr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar