darussafaka
İstanbul
DOLAR32.5614
EURO35.0168
ALTIN2330.7

Örnek Otomotiv Satışlarla Yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Örnek Otomotiv Satışlarla Yükseliyor
Abone ol
Marka değişimi ile yeni bir yola çıkan Örnek Otomotiv 2022 yılını başarılar ile kapattı. 12 ve 8 metre sınıfında ki şehiriçi otobüs satışları ile İstanbul’da büyük başarı sağlayan Örnek Otomotiv’de yeni yıl hedefi liderlik!

Anadolu Isuzu bayiliği ile 30 yılı aşan tecrübesini buluşturan Örnek Otomotiv şehiriçi ulaşımın aranan bayisi oldu. Başta İstanbul olmak üzere Isuzu markası altında büyük başarıya imza atan Örnek Otomotiv 2023’te de iddialı. Uygun Oto servisi ile el ele vererek satış başarıları sağladıkları 2022’yi geride bırakan Örnek Otomotiv’in CITIPORT satışları sektörde en konuşulan olay oldu. NOVOCITI Life ve CITIPORT model otobüsler artık İstanbul’un her sokağında. Yıllardır beklenen başarı Örnek Otomotiv sayesinde Anadolu Isuzu için sağlandı.

Aralık’da Boş Geçmedi

İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasına yaptığı satışlar ile yolları otobüslerle süsleyen Örnek Otomotiv Aralık’ı da boş geçmedi. CITIPORT’un ilk araçların birini alan Çakır ailesi C-228 kapı kodlu aracını yeniden Anadolu Isuzu ile değiştirdi. CITIPORT ile yıllarca bu işi yaptıklarını dile getiren Sefa Çakır “CITIPORT’u ilk tercih edenlerden olduk biz. İlk zamanlar tabiki bazı sıkıntılar yaşadık, yolda giden ve kul yapısı bir araç sonuçta. Ama Anadolu Isuzu her zaman yanımızda durdu. Sorunlara hızlı çözümü biz Anadolu Isuzu ile gördük. Çok ekmeğini yedik aracımızın. Aracımızı yenilemeyi düşündüğümüz an tek marka Anadolu Isuzu oldu aklımızda. Örnek Otomotiv’in de Isuzu ailesine katılması duyduğumuz güveni daha da katladı. Değişim sürecinde bize önemli katkıları da oldu. Değerli bir araç CITIPORT ve esnafın ekmeğine ekmek katıyor. Servis süreçleri hızlı, yakıtı düşük, parçası uygun ve hakikaten kullanması bile ayrı bir keyifli” dedi.

Anadolu Isuzu markalı bir otobüsü takasa alıp yenilemenin doğru bir tercih yaptıklarının göstergesi olduğunu dile getiren Örnek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Öztepe “biz Anadolu Isuzu’ya inanıyorduk. Ürünleri ve müşteri yorumları gerçekten güzeldi. Markamıza olan güveni sarsmayacağını ve hatta daha da sağlamlaştıracağını görmüştük. Anadolu Isuzu bayiliği ile daralan pazara rağmen 2022 yılını başarı ile geride bıraktık. Mevcut Isuzu sahibi otobüs esnaflarının da bizleri arayarak yeni araç talebinde bulunmaları bizleri mutlu ediyor. Doğru tercihimizi bizlere yeniden hatırlatıyor. Bu yıl teslimin gerçekleştirdiğimiz tüm otobüslerin otobüs esnafına hayırlar sunmasını dileriz. Rabbim tekerlerine taş değdirmesin” dedi.

Aralık ayı içerisinde Osmanlı Petrol araçlarından A-216 ve A-213 otobüsleri, Şeref Kurtarmış’ın A-364 kapı kodlu aracı, Çakır ailesinin C-228 kapı kodlu aracı Anadolu Isuzu CITIPORT ile değişim sağlandı. 2022 yılı toplam İstanbul satışı ise Novociti Life ve CITIPORT modellerinde 40 adet oldu. Daralan pazara rağmen sağlanan bu satış ile Örnek Otomotiv İstanbul’da pazar liderliğine oynuyor. Halk otobüslerinin öncelikli tercihi olma yolunda ilerleyen Örnek Otomotiv 2023 yılında da yüksek satış hedefi ile çalışmalarına başladı. 2. El satışları ile de değişimde öncelikli olmaya aday olan Örnek Otomotiv 2022 yılında 30 adet ikinci el otobüs satışı gerçekleştirdi. Yılı 70 otobüs satışı ile geride bırakan Örnek Otomotiv sıfır ve 2. El satışı ile 2023 yılında da esnafa destek olmaya devam edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan Otobüs Ve Kamyon Modelleri İçin Ocak Ayına Özel FırsatlarÖnceki Haber

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan Otobü...

MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüllerini AldıSonraki Haber

MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüll...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar