İstanbul
DOLAR32.3863
EURO34.7
ALTIN2394.6

OneClick ile Geleceğin Kentlerine Yolculuk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OneClick ile Geleceğin Kentlerine Yolculuk
Abone ol
Uluslararası ödeme sistemleri entegratörü Cardtek, yeni markası OneClick ile kentleri akıllı metropollere dönüştürmek üzere kolları sıvadı.

Başta akıllı ulaşım olmak üzere geçiş kontrol-elektronik ücret toplama sistemi, şehir kart uygulamaları, akaryakıt sektörüne özel mobil ödemeler, şehrin en özel yiyecek, içecek ve eğlence mekanlarına kolayca erişim ve online alışveriş çözümleri için 360 derece hizmet verecek şekilde tasarlanan OneClick, kentlileri kentleriyle tam anlamıyla bütünleştirerek her an her yerden uluslararası standartlara uygun güvenli, hızlı ve etkin hizmet almalarını sağlayacak.

OneClick ailesinin akıllı ulaşım markası OneClick Transit, elektronik ödeme ve geçiş sistemleri üzerine Türkiye ve yurt dışında projeler üretiyor. Ulaşım kartını bir akıllı şehir kartına dönüştürecek yenilikleri ve uygulamaları hayata geçiren şirket, global ölçekte beklentileri karşılayacak şekilde entegre sistemler de geliştiriyor. Buna göre şehir içinde toplu taşımacılıkta kullanılan kartlar ulaşım kartı olmaktan çok daha öteye taşınıp bir akıllı şehir kartı olarak kentlilere hizmet vererek hayatlarını kolaylaştıracak şekilde geliştiriliyor. Bu proje sayesinde kentliler tek bir kartı kimlik ve ödeme aracı olarak kullanabilecek ve verilen tüm hizmetlere kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde erişebilecekler. Tek adımlı bu sistemin bir başka önemli artısı da teknolojik gelişmelere ve yeniliklere kolaylıkla ve ekonomik olarak uyarlanabilir olması ve kent yönetimlerine maliyet avantajı sağlaması. OneClick Transit, Türkiye’nin bir çok şehrinde akıllı ulaşım projesinde çözüm ortağı olduğu gibi Hindistan’ın 8 milyon nüfuslu Bangalor şehrinde hayata geçirdiği akıllı ulaşım projesi ile de  büyük bir başarı yakalayarak “Hindistan’ın Ulusal Ulaşım Danışmanı” oldu.

 

Bu sistem sayesinde kentlerde metro, otobüs, tren, vapur, taksi gibi şehir içi ulaşım vasıtalarında ödeme yapılması, kontrollü geçiş alanlarında kişisel tanıtım, otopark ücreti ödenmesi, belediyelere ait hizmet ücretlerinin tahsilatı, devlet tarafından yapılan ödemelerin alınması, çeşitli alışveriş faaliyetinin gerçekleştirilmesi, her türlü fatura ve vergi ödemelerinin tek bir kart ile her yerden yapılması mümkün olabilecek. Kart sahipleri, ayrıca kamu ve özel şirketlerin şehir karta özel indirim, puan, hediye gibi loyalty uygulamalarından da faydalanarak ilave avantajlar elde edebilecekler. Bu sistemde kent halkının tek yapması gerekense, ön ödemeli kartlarına para yükleyerek sistemin sunduğu sınırsız imkanlardan faydalanmak olacak. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EN GÜÇLÜ ADAMLAR OTOBÜS ÇEKTİÖnceki Haber

EN GÜÇLÜ ADAMLAR OTOBÜS ÇEKTİ

TRAFİKTE SORUMLULUK HAREKETİ ÖDÜLLENDİRİLDİSonraki Haber

TRAFİKTE SORUMLULUK HAREKETİ ÖDÜLLENDİRİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar