darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Nissan’ın Yeni Elçileri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nissan’ın Yeni Elçileri
Abone ol
Nissan, Barcelona ve İspanya milli takımının orta saha oyuncusu Andrés Iniesta ile Brezilya milli takımı ve Paris Saint-Germain’in kaptanı Thiago Silva’nın UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğu kapsamındaki ilk global elçileri olduğunu açıkladı.

Iniesta ve Silva, Nissan’ın yeni heyecan mühendislerinden ikisi olarak, Japon otomobil üreticisinin futbolseverlerin deneyimini geliştirecek yenilikleri tanıtma kampanyasına öncülük edecekler. 2014/2015 sezonu boyunca önemli bir sorumluluk üstlenecek olan ikili, Nissan’ın yeni UEFA Şampiyonlar Ligi reklam kampanyasında başrol oynayarak başladı. Reklamın dünya prömiyeri 12 Ağustos 2014 tarihindeki UEFA Süper Kupa’nın televizyonlardaki yayını sırasında yapıldı.

 

Nissan Avrupa, Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bastien Schupp yaptığı açıklamada “Andrés ve Thiago’yu UEFA Şampiyonlar Ligi elçilerimiz olarak aramızda görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz ve yeni global reklam kampanyamızda rol alacakları için de çok heyecanlıyız. Her ikisi de pek çok kupa kazanmış ve dünyanın önde gelen futbolcuları arasında yer alan isimler. Andrés ve Thiago, tutku ve isteklerini Nissan’la buluşturacak; birlikte futbolseverleri heyecanlandıracak yeniliklere imza atacağız” diye konuştu.

 

Ünlü futbolcular, gerek sahada, gerekse saha dışında futbolseverler ve sürücüler için heyecan yaratmanın ne kadar önemli olduğunu gösteren bir dizi televizyon reklamında rol alacak. Andrés Iniesta ve Thiago Silva reklam kampanyasının yanı sıra çeşitli organizasyonlara katılarak, maç günü etkinliklerinde hazır bulunacak, sosyal medya ve diğer kanallardaki içeriklerde de yer alacaklar.

 

Andrés Iniesta “UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğu kapsamında Nissan ile çalışacağım için çok mutluyum. Kariyerim boyunca bu kupayı üç kez kaldırmış biri olarak, şampiyona benim için çok özel; böyle bir şampiyonluğu kazanmak için çok çalışmak ve yeniliklere açık olmak gerekiyor. Dünyanın en heyecan verici şampiyonalarından biri ve bu heyecanı futbolseverlerle paylaşmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

Thiago Silva; “Gelecek futbol sezonunda Nissan’la çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. UEFA Şampiyonlar Ligi, en iyi takımların, futbolcuların, direktörlerin ve spora yenilik getirenlerin yer aldığı muhteşem bir turnuva. Tüm sezon boyunca saha içinde ve dışında her hafta büyük bir heyecan yaşanıyor ve futbolseverler bu heyecanı ilgiyle takip ediyor” dedi.

Nissan, UEFA Süper Kupa ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi global otomotiv sponsoru ve bu işbirliği 2014/2015’ten 2017/2018’e kadar dört sezon devam edecek. Nissan resmi sponsor olarak çok sayıda özel hizmet ve ürünle Avrupa’nın en prestijli kulüp futbolu şampiyonası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğu, Nissan’ın dünya sporuna ne kadar önem verdiğini ve bu alandaki gelişmesini gösteren bir başka örnek. Markanın bu doğrultuda gururla desteklediği diğer organizasyonlar arasında Rio 2016 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları, Brezilya ve Meksika Olimpiyat Takımları, Team GB ve ParalympicsGB, Afrika Uluslar Kupası, Kanada Futbol Ligi yer alıyor. Olimpik Altın Madalyalı Usain Bolt ve Sir Chris Hoy da spor elçileri olarak markayı temsil ediyor. Nissan aynı zamanda Heisman Trust/Heisman Trophy’nin kurumsal sponsoru ve City Football Group’un resmi global otomotiv sponsoru.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuncay Nakliyat “Otokar Atlas” DediÖnceki Haber

Tuncay Nakliyat “Otokar Atlas” Dedi

Ankara-İstanbul YHT Hattında Emeği Geçen Personele ÖdülSonraki Haber

Ankara-İstanbul YHT Hattında Emeği Geçen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar