İstanbul
DOLAR32.2605
EURO35.1238
ALTIN2508.1

Motaş’dan "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motaş’dan "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi"
Abone ol
Malatya Belediyesi ve iştiraklerinde hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor....

Malatya Belediyesi ve iştiraklerinde hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor. Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş.(MOTAŞ) personeline "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verildi.

21 Temmuz Perşembe günü Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen hizmetiçi eğitim seminerine MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, İş Güvenliği A Sınıfı Uzmanı Dr. Haldun Turan ile MOTAŞ personeli katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini belirterek, her ay düzenli olarak eğitim faaliyetleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hasan Alıcı, şu ana kadar çalışanlarına yönelik; stres yönetimi, ekonomik ve güvenli sürüş, şirket içi iş kalitesi ve verimliliği artırma, beden dili ve iletişim, sosyal yaşamda pozitif düşünce ve iletişim, toplu taşımada bilinmesi gerekenler ve ergonomi konularında eğitim programları düzenledikleri ifade etti.

Otobüs şoförlerine çeşitli hatırlatmalar yapan ve kurallara en üst seviyede dikkat etmelerini isteyen Alıcı, "Tekrar tekrar vurguladığımız konu vatandaş memnuniyetidir. Hizmette önceliğimiz budur. Çalışmalarımız aynı paralelde devam edecektir" dedi.

Daha sonra İş Güvenliği A Sınıfı Uzmanı Dr. Haldun Turan, "iş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" ile ilgili sinevizyon eşliğinde seminer verdi.

Dr. Turan'ın İnteraktif olarak yaptığı sunum ilgiyle karşılandı ve katılımcıları memnun etti. Bir MOTAŞ çalışanını sahneye alarak diyaloglar kuran Turan, personele "Biz ne satıyoruz" sorusunu yöneltti. Salondan 'memnuniyet' cevabının gelmesi üzerine de, bu cevaba alkış istedi.

MOTAŞ personeline yönelik olarak gruplar halinde verilen ve gün boyu sürecek olan eğitimin "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" standardını taşıdığı kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzurum Baştan Sona AsfaltlanıyorÖnceki Haber

Erzurum Baştan Sona Asfaltlanıyor

Antalya’da Denizde Af YokSonraki Haber

Antalya’da Denizde Af Yok

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar