darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, Türkiye’nin Dört Bir Yanında Kamyon Şoförlerinin Yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, Türkiye’nin Dört Bir Yanında Kamyon Şoförlerinin Yanında
Abone ol
Şoförlerin konforu ve güvenliği kadar sağlığı ve bakımına da değer veren Mercedes-Benz Türk, Sağlık Bakım Tırı ile Türkiye’nin dört bir yanındaki kamyon şoförlerine ulaşmaya devam ediyor. Kamyon şoförlerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmesi için özel olarak tasarlanan Sağlık Bakım Tırı’ndaki 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist ve 2 berber gün boyunca kamyon şoförlerine hizmet veriyor. Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, “Şoförlerimizin olumlu geri bildirimlerinin yanı sıra bu yıl 34’üncüsü gerçekleştirilen Kristal Elma’dan aldığımız 6 ödül bizleri çok mutlu etti. Gelecekte de şoförlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sağlık Bakım Tırı ile Türkiye'de daha önce benzeri görülmemiş bir uygulamayı hayata geçiren Mercedes-Benz Türk, Türkiye’nin dört bir yanında etkinliği sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Manisa - Ceren Tur Dinlenme Tesisi, Adana - İpekyolu Dinlenme Tesisi, Gaziantep - Askoç Hacıbaba Dinlenme Tesisi ve Merzifon – Kilitkale Park Dinlenme Tesisi’nde kamyon şoförleriyle buluşan Sağlık Bakım Tırı, daha önceki etkinliklerde olduğu gibi yine yoğun ilgi gördü.

Kamyon şoförlerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmesi için özel olarak tasarlanan Sağlık Bakım Tırı’ndaki 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist ve 2 berber, düzenlenen etkinliklerde gün boyunca kamyon şoförlerine hizmet verdi.

Yaklaşık 1.200 şoförün katıldığı son 4 etkinlikte, Mercedes-Benz yetkili servisleri de getirdikleri diagnoz cihazı ile Mercedes-Benz marka kamyonların arıza teşhisini gerçekleştirdiler.

Sağlık Bakım Tırı, Kristal Elma'da 6 ödül birden kazandı

Mercedes-Benz Türk'ün Sağlık Bakım Tırı, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Kristal Elma’da 6 farklı kategoride ödül almaya hak kazandı. Böylece reklam sektörünün yaratıcılığı ödüllendirdiği yarışmada da başarısını ispatlayan etkinlik; “Açık Hava”, “Basın”, “Dijital”, Entegre”, “Medya Kullanımı” ve “Radyo” kategorilerinde 4'ü Gümüş, 2'si de Bronz olmak üzere 6 ödül aldı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, “Manisa, Adana, Gaziantep ve Merzifon'da düzenlediğimiz etkinliklerimize yaklaşık 1.200 kişi katıldı. Şoförlerimizin olumlu geri bildirimlerinin yanı sıra bu yıl 34’üncüsü gerçekleştirilen Kristal Elma’dan aldığımız 6 ödül bizleri çok mutlu etti. Şoförlerimizi dinlediğimiz ve onların yanında olduğumuz bu etkinliğimiz ile aldığımız ödüller bizler için gurur kaynağı. Gelecekte de şoförlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gelecek durakları Afyon, Bursa ve İstanbul olarak planlanan Sağlık Bakım Tırı’nın rotası ile ilgili ayrıntılara Mercedes-Benz Kamyon’un sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
F Kasko, HDI Sigorta İle Ford Sahiplerinin Hep YanındaÖnceki Haber

F Kasko, HDI Sigorta İle Ford Sahiplerin...

Bosch Car Service, Türkiye’de Elektrikli Araçların Bakım-Onarımı İçin Altyapıyı HazırlıyorSonraki Haber

Bosch Car Service, Türkiye’de Elektrikli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar