İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Mercedes-Benz Türk’ten, Kamyon Şoförlerinin Yol Arkadaşlarına Bakım Fırsatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mercedes-Benz Türk’ten, Kamyon Şoförlerinin Yol Arkadaşlarına Bakım Fırsatı
Abone ol
Ürettiği kamyon ve otobüsler ile ağır ticari araç sektöründe standartları belirleyen Mercedes-Benz Türk, çatı şirketi Daimler Truck’ın global standartlarına uygun olarak sunduğu satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratıyor. Müşterilerine; uzman ekipler ve en son teknolojiye sahip ekipmanlarla donatılmış, Türkiye genelinde kamyon ürün grubunda 46 yetkili servis lokasyonu ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sağlayan Mercedes-Benz Türk, Euro 6 ve Euro 5 motorlu kamyonlara yönelik yeni bakım kampanyalarıyla da müşterilerine birbirinden cazip avantajlar sunuyor.

Her alanda üstün performans ve kaliteyi garanti eden ürünleri ve servis hizmetleriyle, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan Mercedes-Benz Türk, geniş yetkili servis ağı ve uzman teknisyenleri ile müşterilerine doğru ve hızlı çözümler sunuyor. Şirket, araçları yenileyen ve araçların ömrünü uzatan özel bakım kampanyalarıyla da müşteri beklentilerine cevap veriyor. Bu kapsamda müşterilerinin araçlarının bakım&onarım faaliyetlerini en hızlı ve kaliteli biçimde gerçekleştirerek servise gelen aracın en hızlı şekilde teslim edilmesini sağlıyor.

Satış Sonrası Hizmetleriyle müşteri memnuniyeti kriterlerini en iyi karşılayan marka olan Mercedes-Benz Türk bu kapsamda “Yol Arkadaşınız için Bakım Vakti” sloganıyla başlattığı kampanya ile Euro 6 motora sahip, model yılı 2016-2021 arasında olan Mercedes-BenzActros, Arocs ve Atego araçlar için motor ve zaman bakımı  seçeneklerinde cazip indirim fırsatları sunuyor.

Mercedes-Benz Türk’ün yeni başlattığı ve 30 Nisan’a kadar geçerli olan  “Efsane Kamyonlarınıza Efsane Bakım!” Kampanyası kapsamında da Euro 5 motora sahip Mercedes-Benz  Axor, Actros  ve Atego araçlarda motor  ve zaman bakımı seçeneklerinde cazip yedek parça fiyatları ile birlikte ücretsiz işçilik sunuluyor.

Mercedes-Benz Türk’ün bir diğer kampanyası olan “Hızlı çözüm, cazip fiyat!” Kampanyası’nda motor değişimine ihtiyaç duyan OM 471, OM457 ve OM501 motorlu Euro 5 ve Euro 6 araçlar için 3 motor tipinde cazip fiyatlar sunuyor.

Mercedes-Benz Türk ayrıca “Sıfır gibi motor!” kampanyası ile eskiyen OM471 motorları için müşterilerine ekstra indirim sunuyor.

Bakım Kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgiye 444 628 4 no’lu telefondan veya  https://www.mercedesbenzturk.com.tr/kampanyalar/kamyon/satis-sonrasi-kampanyalari  linkinden ulaşılabilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Türk’ten Çalışanlarının ve Ailelerinin Hayatına Sosyal Fayda Sağlayan Proje: “Yemeğim Evimde”Önceki Haber

Mercedes-Benz Türk’ten Çalışanlarının ve...

Chery TIGGO 4 PRO Üst Seviye Performansıyla Gençlerin Yeni Favorisi OlacakSonraki Haber

Chery TIGGO 4 PRO Üst Seviye Performansı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar