İstanbul
DOLAR32.2047
EURO35.0395
ALTIN2503.6

MAN Topused, Türkiye Turunda Büyük İlgi Gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAN Topused, Türkiye Turunda Büyük İlgi Gördü
Abone ol
Mart ayında başlayan ve ikinci el otobüs yatırımcısına cazip fırsatlar sunan MAN TopUsed Otobüs Roadshow etkinliğinin 2’nci etabı da tamamlandı.

MAN kalite ve güvencesiyle bakımları yapılan otobüsler, 2’nci etapta 14 – 22 Mayıs tarihleri arasında 5 farklı ile gitti. Otobüs Roadshow etkinliğinin 2’nci etabında, MAN TopUsed katile ve güvencesini taşıyan ikinci el otobüsler, Konya, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır ve Kayseri’de görücüye çıktı. Profesyonel MAN TopUsed ekibi tarafından detaylı teknik bakımları yapılan araçlar, uğradıkları her ilin otogarında 15.00-19.00 saatleri arasında düzenlenen kokteyl ile yatırımcılarıyla buluştu.

Finansal çözüm ve bakım onarım sözleşmeleriyle cazip avantajlar sunan MAN TopUsed Otobüs Roadshow etkinliğinin ilk etabı da 25 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. MAN TopUsed kalite ve güvencesini taşıyan ikinci el otobüsler, ilk etapta Antalya, İzmir, Bursa ve İstanbul’da yatırımcılarıyla buluşmuştu. İki etap halinde gerçekleştirilen MAN TopUsed, Otobüs Roadshow etkinliği ile toplam 17 günde 9 ile ulaşılmış oldu. Gidilen tüm illerde MAN TopUsed Otobüs Roadshow’una yatırımcılar büyük ilgi gösterdiler.

MAN Truck & Bus AG, 30 ülkede bulunan toplam 36 adet MAN TopUsed merkeziyle, yüksek kalitede ikinci el araçları yatırımcısı ile buluşturuyor. Aynı uluslararası kalite anlayışını Türkiye’de de MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş’ye bağlı olarak ikinci el araç sektörüne taşıyan MAN TopUsed roadshow etkinlikleriyle yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor.

MAN TopUsed ikinci el araçlarla ilgili detaylı bilgiye www.man-topused.com.tr ve mantopused.sahibinden.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.

n darbe testlerinde ve yaya koruma donanımlarında da yüksek sonuçlar elde etti. Chevrolet Trax yaya güvenliği kategorisinde ise tamponunun her bölgesinde yayalar açısından iyi bir koruma sağlama özelliği sayesinde güvenliğin yayalar içinde önemini kanıtlamış oldu.

 

Chevrolet Trax sürücülere tam kapsamlı bir SUV’nin birçok özelliğini, küçük otomobillerin sürüş dinamikleri ve yakıt ekonomisi ile birleştirerek sunuyor. Chevrolet Trax, esnek, modern yolcu kabini ve akıllı 4X4’den yeni nesil interaktif bilgi ve eğlence sistemi Chevrolet MyLink’e kadar azami düzeyde çok yönlülük sunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pegasus Dijital Uygulamalarına Bir Yenisini EklediÖnceki Haber

Pegasus Dijital Uygulamalarına Bir Yeni...

Turistlerin Güvenliği Araç Takiple SağlanacakSonraki Haber

Turistlerin Güvenliği Araç Takiple Sağla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar