İstanbul
DOLAR32.2404
EURO35.0163
ALTIN2505.8

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne Ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konya Büyükşehir Belediyesi’ne Ödül
Abone ol
Kamu hizmetlerinin elektronik ortamda tek kapıdan sunulmasını sağlayan e-Devlet Kapısı’nda ilk yer alan Büyükşehir Belediyesi olan Konya Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca ödüllendirildi

“e-Devlet Kapısı ve Yerel Yönetimler Toplantısı” Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı Muammer Güler katılımıyla Ankara’da yapıldı.

Toplantıda, Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşümüne verdikleri katkı ve destekten dolayı hizmetlerini “www.turkiye.gov.tr”den sunan belediyelere teşekkür plaketi verildi.

e-Devlet Kapısı’na katılan ilk Büyükşehir Belediyesi unvanıyla Konya Büyükşehir Belediyesi’ne de ödülün verildiği toplantıda konuşan İçişleri Bakanı Muammer Güler, e-Devlet Kapısı’na ilk giren belediyecilerin öncülük yaptığını belirterek teşekkür etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım da herkesin vakit geçirmeden e-Devlet kapısına bir an önce katılması gerektiğini belirterek, “Bugün e-Devlet Kapısı’nı çalmazsanız yarın orada kendinize yer bulamayabilirsiniz. Fiziki olarak işlem yapmak yerine bir tuşla işlemin yapılması vatandaşın hayalidir” dedi.

Konya Büyükşehir’in ödülünü Bakan Güler verdi

Konuşmaların ardından e-Devlet hizmetini başarılı şekilde uygulayan belediyelere İçişleri Bakanı Güler ve Ulaştırma Bakanı Yıldırım tarafından ödülleri verildi. e-Devlet Kapısı’nda ilk hizmet sunan Büyükşehir olan Konya Büyükşehir Belediyesi adına ödül ve plaketi, Başkan Tahir Akyürek adına Bilgi İşlem Daire Başkanı Yaşar İncikli aldı.

Başkan Akyürek, ödülün hayırlı olmasını diledi

Ödülü değerlendiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, teknolojik yatırımlar ve e-devlet projesine en hızlı uyum sağlayan belediyelerin başında geldiklerini vurguladı.

e-Devlet Kapısı’nın bilgi toplumuna geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşı olduğunu belirten Başkan Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait e-Belediye hizmetlerine e-Devlet Kapısı üzerinden ulaşılmasını sağlayan ilk Büyükşehir Belediyesi olarak ödül almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Ödülün Konya için hayırlı olmasını dileyen Başkan Akyürek, teknolojik yatırımlar konusunda öncü olmaya devam edeceklerini dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İDO Seferleri İptalÖnceki Haber

İDO Seferleri İptal

Antalyalı Kadınların Çanakkale ÇıkarmasıSonraki Haber

Antalyalı Kadınların Çanakkale Çıkarmas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar