İstanbul
DOLAR32.2486
EURO34.8539
ALTIN2436.0

Kaan Taşımacılık Scania’dan Vazgeçmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaan Taşımacılık Scania’dan Vazgeçmiyor
Abone ol
Sektörün önde gelen nakliye firmalarından Kaan Taşımacılık, filosuna kattığı 25 adet yeni Scania G400 aracını, Doğuş Otomotiv ve Konya Ağır Vasıta yöneticilerinin de katıldığı törenle teslim aldı.

Karayolu taşımacılığında ihtisas gerektiren yüklerin taşınması için ihtiyaçları karşılayabilecek kalite, güç ve donanıma sahip araçlar gerekmektedir. Scania, her türlü ihtiyaca cevap veren ürün gamı ile karayolu taşımacılığına çözümler sunmaktadır.

Scania’nın müşterilerine sunduğu üstün özellikleri sayesinde, filosunda 97 adet Scania bulunan Kaan Taşımacılık da tercihini yine Scania’dan yana kullandı. Kaan Taşımacılık filosunu kattığı 25 adet Scania G400 LA 4x2 HNA model araç ile sektördeki yatırımlarıyla da dikkat çekiyor.

1995 yılında İstanbul/Pendik merkezli olarak kurulan Kaan Taşımacılık, bugün merkezi İstanbul/Maltepe’de bulunan ve tüm Türkiye’de iştiraklere sahip bir dev konumuna yükselmiş durumdadır. Doğuş Otomotiv ve Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Konya Ağır Vasıta yetkililerinin katılımıyla düzenlenen teslimat töreni sırasında açıklama yapan şirket kurucusu Mustafa Deliral “Misyonumuz her türlü ticari mal ve eşyayı çalıştığımız hatta en hızlı ve ekonomik şartlarda alıcılarına ulaştırmaktır. Taşıma işlemini gerçekleştirdiğiniz aracın güçlü, dayanıklı ve sorunsuz olması oldukça önem taşımaktadır. Teknik özellikleri, kullanım kolaylığını düşünerek, satış sonrası hizmeti ve desteğine duyduğumuz güven nedeniyle tercihimizi yine Scania’dan yana kullandık. Yaptığımız bu yeni yatırımla müşterilerimize daha iyi hizmet verebileceğimize ve rekabet gücümüzü daha da artıracağımıza inanıyoruz. Scania’dan aldığımız performans bizim için önemli bir referans noktasıdır.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAHLE Behr'de Çoğunluk Hissesini DevraldıÖnceki Haber

MAHLE Behr'de Çoğunluk Hissesini Devrald...

Firmalar Tercihlerini Scania’dan Yana KullanıyorSonraki Haber

Firmalar Tercihlerini Scania’dan Yana Ku...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar