İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

IVECO BUS Türkiye Pazarında Güçleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
IVECO BUS Türkiye Pazarında Güçleniyor
Abone ol
Dünyaca ünlü ticari araç üreticisi yıllar sonra otobüsleri ile yeniden Türkiye pazarına giriş yaptı. Otobüs satışında lider bayi FSM Demirbaş ile anlaşan IVECO BUS, ilk etapta 55 yolcu kapasiteli CROSSWAY modeli ile pazarda yerini aldı. Yakında diğer modelleri ile Türkiye otobüs pazarında liderliğe oynama ihtimali de olan IVECO BUS, İstanbul lansmanı ile sektöre giriş yaptı.

Bünyesinde barındırdığı bayilikler ile her yıl otobüste satış rekorları kıran değişimlerin öncüsü FSM Demirbaş, dünyaca bilinen IVECO BUS otobüslerini de Türkiye pazarına sundu. Bireysel ve kamu taşımacılarının öncelikli tercihi konumunda olan FSM Demirbaş ikinci el desteği ve uygun ödeme koşulları ile değişimin öncelikli adresi olurken portfönüne yeni yılda IVECO CROSSWAY'i de ekledi. Swissotel'de düzenlenen İstanbul lansmanına turizm ve servis sektörünün önemli isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İlk CROSSWAY otobüsleri 2023 yılının sonunda Türkiye pazarına girdi ve teslimatlar 2023 yılı bitmeden gerçekleşti. IVECO BUS Yetkili Bayisi FSM Demirbaş Otomotiv tarafından satışı gerçekleşen 20 adet CROSSWAY otobüs Balıkesir Belediyesi ve Muğla Belediyesi’ne kısa süre içinde teslim edildi. Otobüsler havalimanlarından şehir merkezlerine ve Türkiye’nin en önemli lokasyonlarına turist taşıyacak. CROSSWAY, sınıfının en iyisi olmakla beraber, tasarruflu yakıt tüketimi, optimize edilmiş kişi sayısı (12 metre konfigürasyonda 55 koltuk) ile yolcular için yüksek konforu sağlarken, toplam sahip olma maliyeti sayesinde de bu görev için mükemmel bir alternatif oluşturuyor.

Etkinlikte konuşan IVECO BUS Asya ve Pasifik Bölgesi Ticari Operasyonlar Direktörü Marco Franza şunları söyledi: “IVECO BUS olarak hedefimiz, taşımacılık çözümlerimizi Türkiye'ye getirmek ve pazarda lider otobüs markası olmaktır. Sınıfının en iyi ürün özelliklerine sahip, müşteri taleplerine en uygun çözümü oluşturan CROSSWAY'i şimdi de Türkiye pazarına sunduk, çok yakında geniş araç yelpazemizden alternatif yakıtlı ve elektrikli otobüsleri de göreceksiniz. IVECO BUS araç serisinin tamamı yolculara ve sürücülere maksimum güvenlik ve konfor sağlarken, filo sahiplerine de ideal toplam sahip olma maliyetini sunuyor. Ayrıca müşterilerimiz, bu alana yatırım yapmaya devam ettikçe sürekli genişleyen dijital hizmetler de dahil güçlü hizmet portföyümüze ek avantajlar da sunacağız."

FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş’da, kapanış konuşmasında, CROSSWAY'in pazara girmesinden sadece 2 ay sonra yoğun talep gördüğünü ve kısa sürede Türkiye'de ilk tercih edilen otobüslerden biri olacağına inandığını belirtti. “FSM Demirbaş olarak 1994 yılından bu yana sektörün içerisindeyiz. Değişen taşımacılık ihtiyaçlarını çok iyi anlıyor ve müşterilerimizin taleplerini buna göre öngörüyoruz. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlamak için müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktır.”

FSM Demirbaş Otomotiv Genel Koordinatörü Sedat Çınar yaptığı açıklamada "IVECO BUS CROSSWAY modeli ile yeni bir alana girdik. Kısa zamanda yapılan iki önemli teslimat ile araçlarımız yollarda kendini göstermeye başladı. Hep ilk alım maliyeti hem de işletme maliyetinde en ekonomik araç denilebilir. Yakıt tüketimleri gerçekten iyi durumda. Teslimini sağladığımız araçlardan aldığımız dönüşler çok güzel. Pazara sunduğumuzdan bu yana önemli bir talep gördük. Özellikle ilçesi büyük belediyeler için güzel bir alternatif. Ayrıca servis ve turizm taşımacılığına oldukça uygun. Yüksek yolcu kapasitesi, bagaj alanları, koltuk rahatlığı gibi özellikler ile pazarda önemli bir açığı doldurmuş durumda. Tabi gelecek için diğer modeller üzerinde düşüncelerimiz var. Biliyorsunuz IVECO BUS, dünyada önemli bir üretici. Çok özel araçları ve iyi bir ürün portföyü var" dedi.

KONFOR, GÜVENLİK, DAYANIKLILIK

CROSSWAY, şehirlerarası yolcu ve öğrenci taşımacılığı segmentinde Avrupa pazar lideridir. 60.000'in üzerinde üretilen adedi ile FTP Endüstriyel tarafından geliştirilen yüksek güvenilirliği, her türlü yol koşuluna uygunluğu, düşük işletme maliyetleri, yüksek yakıt verimliliği, üstün konforu ve güçlü motoruyla öne çıkıyor.

Sürdürülebilirliğe olan güçlü bağlılığıyla bir ilke imza atan IVECO BUS, daha sürdürülebilir ulaşım hizmetine katkı sağlayacak sıfır emisyonlu araçlarını yakın zamanda Türkiye pazarına sunacak.

IVECO CROSSWAY KATALOG - PDF İNDİR

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Chery TIGGO 8 PRO 2023 Yılında D-SUV Segmentinin Açık Ara LideriÖnceki Haber

Chery TIGGO 8 PRO 2023 Yılında D-SUV Se...

Ford Trucks, Çetaş Otomotiv ile Bayi Ağını GüçlendiriyorSonraki Haber

Ford Trucks, Çetaş Otomotiv ile Bayi Ağı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar