İstanbul
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

İstod Başkanı Zakir Uzun: Şoförler Bizim Sahadaki Oyuncularımız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstod Başkanı Zakir Uzun: Şoförler Bizim Sahadaki Oyuncularımız
Abone ol
Şoförler Derneği Yöneticileri İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği'ni (İstod) Ziyaret...

Şoförler Derneği Yöneticileri İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği'ni (İstod) Ziyaret Etti. İstod Başkanı Zakir Uzun Şoför Dayanışmasını Desteklediğini Açıkladı.

 

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şoförler Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Salih Bayır ve Başkan Yardımcısı Nurettin Doğan Otobüs A.Ş. esnafını bir çatı altında toplayan İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği (İSTOD)'u ziyaret etti. Şoförler Derneği yöneticileri İSTOD Başkanı Zakir Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri'yle tanışırken derneğin kuruluş amacı ve faaliyet alanları hakkında da bilgi verdiler. Şoförlerin halk otobüsü şirketlerinin ve esnafının sahada görünen yüzü olduğunu ifade eden Zakir Uzun "Renk değişimi gibi dönüşüm çalışmalarının başarıya ulaşabilmesi için mutlaka şoför kalitesinin yükseltilmesi gerekir. Bu konuda Şoförler Derneği etkin rol oynamalıdır" dedi. İSTOD olarak başarılı şoförleri ödüllendirme kararı aldıklarını açıklayan Uzun "Şoför vardır yolcuyu çileden çıkarır, şoför vardır yolcunun otobüsten memnun inmesini sağlar. Sisteme kaliteli hizmet sunan şoförler ön plana çıkmalı. İşini ciddiyetle yapan arkadaşlarla yolumuza devam etmeliyiz. Bu manada şoförler derneğini destekliyoruz. Aynı paralelde çalışıyoruz. Onlar ne kadar hizmet kalitelerini yükseltirlerse esnaf olarak bizim işimize yarar. Sizi desteklemeyen kendine yanlış yapar. Eski kara düzen sistemi bitmeli. Türkiye'deki gelişmelere biz otobüsçülerin de ayak uydurması şarttır." dedi.

 

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şoförleri Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Salih Bayır İSTOD Başkanı Zakir Uzun ve tüm yönetime desteklerinden dolayı teşekkür ederken "Bir taraftan şoför arkadaşlarımız arasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlarken bir taraftan da sektördeki  hizmet kalitesini yükseltmek adına kendi üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Eğitim çalışmalarımızla meslektaşlarımızın eksikliklerini gidereceğiz." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selat Metin Ekipgaz'ın Yeni Genel Müdürü OlduÖnceki Haber

Selat Metin Ekipgaz'ın Yeni Genel Müdürü...

Bmc Procıty Hıbrıd'e Belçika'da Büyük İlgiSonraki Haber

Bmc Procıty Hıbrıd'e Belçika'da Büyük İl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar