İstanbul
DOLAR32.3941
EURO34.8021
ALTIN2433.0

İstab Ailesi İftarda Birleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstab Ailesi İftarda Birleşti
Abone ol
İSTAB ve sektörün önde gelen temsilcilerinin buluştuğu iftar yemeği Anadolu...

İSTAB ve sektörün önde gelen temsilcilerinin buluştuğu iftar yemeği Anadolu Isuzu sponsorluğunda gerçekleşti. İftara Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Tofed Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan ve İSTAB üyeleri katıldı.

 

MURAT YALÇINTAŞ: SERVİS TAŞIMACILIĞI SEKTÖRÜN BEL KEMİĞİDİR

 

İstanbul ulaşımının 50 Bine yakınını öğrenci ve personel taşımacılığı oluşturmaktadır. Bu yüzden servis şoförlerinin mutlaka kayıt altına alınıp, bilgi, sağlık açısından yeterli olmalıları gerekiyor. Servis şoförlerimizin eğitimi son derece önemli. Bütün sektörlerde hayat boyu eğitim vardır. Ama bu sektördeki hayat boyu eğitim diğer sektörlerden son derece daha önemli.  Bizim evlatlarımızı da sizler taşıyorsunuz, hiçbirimiz kendi evlatlarımızı tecrübesi olmayan, yetersiz bilgiye sahip sürücülere emanet etmek istemeyiz.

 

TAMAY: İSTAB'I DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Ramazan ayı boyunca İSTAB üyelerine, stoklarla sınırlı Novo modellerinin 50 Bin TL için 12 ay 0 faizli uygun ödeme fırsatlarıyla satılacağını söyleyen Tamay şu açıklamalarda bulundu: "İSTAB kurumsallaşmış, önemli bir örgüt. Bizim gibi üretici firmaların sektörün gelişimine katkıda bulunan önemli derneklere, hem kültürel hem de mesleki gelişimleri için katkıda bulunmak sanayici olarak hem ticari erbabımız hem de sosyal sorumluluğumuzdur. Anadolu Isuzu olarak Türkiye'deki liderlikler bize yetmiyor İhracatımızda büyük artış elde ettik. İhracatımızı arttırmaya devam edeceğiz. Avrupa'da şu anda 26 ülkede, 26 distribütör ve yaklaşık olarak 103 tane servisle hizmet veriyoruz. Türkiye genelinde ise 120 servis, 35 bayi ile hizmet veriyoruz ki bu önemli bir yaygınlık anlamına geliyor. En yakın rakibimizin oldukça ilerisindeyiz"

 

 HAKAN ORDUHAN: ELLERİN VİCDANLARA KONULMASINI BEKLİYORUZ

İSTAB Başkanı Hakan Orduhan konuşmasında servis taşımacılarına yönelik medyada yer alan olumsuz eleştirilere ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

Orduhan: Servis araçlarına ihtiyaç yoktu da kendiliğinden mi ortaya çıktı? Servis sektörü için uyulması gereken bir yöneltmelik var da biz uymuyor muyuz? Kurallara aykırı bir durumumuz mu ortaya çıktı? Servislere park yeri gösterildi de biz buna rağmen sokaklara mı park ettik? Ve sürücülerimiz için Oxford vardı da biz mi eğitime yollamadık ya da sürücülerimiz eğitimi mi reddetti? Akaryakıtta, maliyetlerimizde hiç artış olmadı da biz mi zam istiyoruz? İşte bu sebepleri de göz önünde bulundurarak ellerin servisçilerin yakasından inip vicdanlara konulmasını bekliyoruz.

İSTAB olarak biz önemli bir boşluğu dolduruyoruz diyen Orduhan üyelerine "Her birimiz İSTAB'ı oluşturan birer değerli halkayız. Dolayısıyla İSTAB'ın çabası her halkayı güçlü kılarak başarılı, düzenli ve çağdaş yapma çabasıdır. İSTAB'ın çabası ve çalışması bunun içindir." dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Halk Ulaşım Esnafı Ramazan'da Da BeraberÖnceki Haber

İstanbul Halk Ulaşım Esnafı Ramazan'da D...

İETT Camiası Yine Birlikte İftar YaptıSonraki Haber

İETT Camiası Yine Birlikte İftar Yaptı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar