İstanbul
DOLAR32.2437
EURO35.0893
ALTIN2467.4

İETT Camiası Yine Birlikte İftar Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İETT Camiası Yine Birlikte İftar Yaptı
Abone ol
İETT'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl...

İETT'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl da geniş katılımla gerçekleşti. Başkan Kadir Topbaş'ın konuk olduğu yemek, İETT'lileri bir araya getirdi.

Haliç Kongre Merkezinde verilen iftarın ev sahipliğini Genel Müdür Hayri Baraçlı yaptı. İftar yemeğine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Vural, Muzaffer Hacımustafaoğlu, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Aslan, Bembirsen Sendikası Genel Başkanı Mürsel Turbay, İSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, İETT İşletmeleri Genel Müdür Yardımcıları Mümin Kahveci, Ali Rıza Kiremitci, Alaeddin Şahin, İBB İştiraklerin Genel Müdürleri, İBB Başkan Danışmanı Mustafa Ilıcalı, İBÇD Derneği Genel Başkanı Salim Sezer, sendika ve dernek temsilcileriyle çok sayıda İETT çalışanı katıldı. Başkan Topbaş ve Genel Müdür Baraçlı yemek öncesinde masaları tek tek dolaşarak misafirlerle sohbet etti. Haliç'in kıyısında muhteşem bir manzarada yapılan iftar yemeği öncesi fasıl dinletisi sunuldu.    

Başkan Topbaş: “İETT için bir hedefimiz var”

İETT, bu kentte asırları geride bırakmış bir kurum olarak hizmetin doruğuna çıkacak. Arzu ettiğimiz bir hedef var. O da on dört milyonluk bu şehirde insanlarımızın toplu taşıma araçlarını tercih eder hale gelmesidir. Bunun tek yolu kaliteli, güvenli, konforlu, hızlı ve erişilebilir sistemlerin devreye girmesiyle olur. Bu bakımdan İETT'yi yenilemek, halk otobüslerimizi yenilemek ve diğerlerini de bu düzeye getirmek suretiyle yurttaşlarımızın keyifle seyahat edebilecekleri bir toplu ulaşım hizmetini gerçekleştirmek durumundayız. Sabır taşı kırılsa bile siz sabrınızı elden bırakmadan insanlara iyilik ve güzellikle, insanca muamele etmek suretiyle onların gönüllerini almaya çalışıyorsunuz. Biliyorum, zor bir iş yapıyorsunuz.' dedi. 

Genel Müdür Baraçlı: “Garajlarda sahur ve iftarlarımız olacak”
Yemekte mesai arkadaşlarına hitap eden Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı da bu yıl 140. yılını kutlayan İETT'nin adına yakışır bir iftar olması için yemeğe özenle hazırlandıklarını söyledi. Baraçlı, konuşmasını 'İETT yirmi dört saat hizmet veren kurum olduğundan hiçbir organizasyonda çalışanlarımızın tamamını bir araya getiremiyoruz. Çünkü ulaşım, kesintisiz bir hizmet. Bir grup arkadaşımızla şu anda burada iftar yaparken diğer şoförlerimiz işlerinin başında, halka hizmeti sürdürüyorlar. Ramazanın yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Baraçlı, 'İlerleyen günlerde Afrika'da açlık çeken kardeşlerimiz için bir kampanya başlatacağız ve toplanan yardımları Kızılay aracılığıyla ulaştıracağız' dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstab Ailesi İftarda BirleştiÖnceki Haber

İstab Ailesi İftarda Birleşti

Mavi Marmara Esnafının Birlik İftarıSonraki Haber

Mavi Marmara Esnafının Birlik İftarı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar