İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

İsotlar Grup, Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı’nı Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsotlar Grup, Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı’nı Gerçekleştirdi
Abone ol
İsotlar Grup, pandeminin etkisiyle ertelenen Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı’nı 2 yıl aranın ardından gerçekleştirdi.

Dünyanın lider markalarının yetkili satış ve servis hizmetlerine sahip İsotlar Grup, 2 yıl aranın ardından İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot ve İstanbul, Adana, Kayseri ve Osmaniye illeri üst düzey yöneticilerin katılımları ile Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı’nı gerçekleştirdi. Pandeminin otomotiv ve motosiklet sektörüne ve İsotlar Grup çalışmalarına etkisi, marka stratejilerinin değerlendirildiği ve geleceğe yönelik hedeflerin değerlendirildiği çalıştay, 14-16 Ocak tarihleri arasında Kıbrıs’ta bir otelde gerçekleştirildi. Yönetici sunumlarının ardından, yıl boyunca yüksek performansı ile başarı gösteren ekiplere ödülleri takdim edildi.

“Değerli Yöneticilerimiz ve Ekip Arkadaşlarımıza Teşekkür Ederim”

Pandemi ile dönüşen ve bu dönüşümün etkisi ile otomotiv ve motosiklet sektöründe dijitalleşmede öncü kurum olarak adını duyuran İsotlar Grup, marka stratejileri ve kültürünü “Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı”nda değerlendirdi. Çalıştay sonunda ortaya çıkan sürdürülebilirlik fikirleri, politikaları, stratejileri ile marka vizyon ve misyonu güncellenerek yeni hedefler belirlendi.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen kurum çalıştayları ile kendimizi değerlendiriyor ve yeniliyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot, toplantı sonrası elde edilen veriler, vizyon ve misyonumuza yönelik katkılar sunuyor. Yıl boyunca çalışmaları ile yanımızda olan değerli yöneticilerimize ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

“Dönüşen Vizyonumuzla Krizleri Fırsata Çevirdik”  

Pandeminin etkisi ile tüm dünyada hakim olan belirsizlik ve endişeyi yakından deneyimlediğini belirten İsotlar Grup Genel Müdür Yardımcısı Muammer Kavas, “Bu dönemin bize yaşattığı etkilerin üstesinden marka vizyonumuz, anlayışımız, net duruşumuz ve çevikliğimiz sayesinde gelmeyi başardık. Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı kapsamında kültürümüzün gelişimi, değerlerimizin içselleştirilmesi yönünde İsotlar Grup yöneticileri ile bir araya gelerek grup çalışmamızı yaptık.” diyerek ekledi.

Belirsizlik ve değişkenliğin hakim olduğu günlerden elde ettiğimiz tecrübeleri kurum kültürünü güncelleyerek fırsata dönüştürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kavas, “Büyük bir takımın oyuncuları olarak dayanıklılığımız, çevikliğimiz ve girişimci ruhumuz ile müşterilerimiz için sürekli değer üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ares Logistics 2021 Yılında 5 Taşımasından 3’ünü Türkiye-İspanya Hattında gerçekleştirdiÖnceki Haber

Ares Logistics 2021 Yılında 5 Taşımasınd...

Suzuki, Halk Oylamasıyla Yeniden Yılın En İtibarlı Motosiklet Markası SeçildiSonraki Haber

Suzuki, Halk Oylamasıyla Yeniden Yılın E...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar