İstanbul
DOLAR32.6016
EURO34.8209
ALTIN2495.5

HyperloopTT, Yeni Nesil Yüksek Hızlı Mobiliteye Odaklanan İlk Halka Açık Şirket Olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HyperloopTT, Yeni Nesil Yüksek Hızlı Mobiliteye Odaklanan İlk Halka Açık Şirket Olacak
Abone ol
Hyperloop Ulaşım Teknolojileri ("HyperloopTT" veya "Şirket"), hyperloop'u gerçekleştirmeye odaklanmış lider bir ulaşım ve teknoloji lisanslama şirketi ve Forest Road Acquisition Corp. II ("Forest Road") (NYSE: FRXB, FRXB. WS ve FRXB. U), halka açık özel amaçlı bir satın alma şirketi, bugün HyperloopTT'nin halka açık bir şirket haline gelmesiyle sonuçlanması beklenen kesin bir birleşme anlaşması ("Birleşme Anlaşması") imzaladıklarını açıkladı.

İşlemin tamamlanmasının ardından, yeni birleşen şirket "Hyperloop Ulaşım Teknolojileri" olarak adlandırılacak ve İcra Kurulu Başkanı Andrés de León ve HyperloopTT yönetim ekibi tarafından yönetilmeye devam edecek.

Hyperloop IP'nin Lider Geliştiricisi

Hyperloop iş ve teknoloji profesyonellerinden oluşan deneyimli bir ekip tarafından yönetilen HyperloopTT , teknoloji uzmanları, bilim adamları, mühendisler ve uzman katkıda bulunanlardan oluşan küresel bir ağ, bu da bir varlık-ışık teknolojisi geliştirme iş modeli ile sonuçlanır. Bu ortak ağ aracılığıyla Şirket, gelecekte ulaşıma güç sağlamak için bir dizi yeni nesil teknolojiyi kullanıyor.

HyperloopTT, 2013 yılında kuruluşundan bu yana, hyperloop sistemlerinin benimsenmesi yönünde önemli ilerlemeler kaydetmiştir. Şirket, Fransa'nın Toulouse kentinde tam ölçekli bir hyperloop test pisti, bir hyperloop sigorta çerçeve modeli ve model güvenliği ve sertifikasyon yönergeleri geliştirdi.

HyperloopTT, Şirketin test pistinin konuşlandırılmasıyla, kaldırma ve tahrik, düşük basınçlı tüp taşımacılığı ve yolcu deneyimi alanlarındaki patentlerle ilgili sağlam bir teknoloji portföyü oluşturmuştur. Bu patentler, sürdürülebilirliği destinasyonlara daha hızlı ulaşma yeteneği ile birleştiren, kentsel manzarayı yeniden tanımlayabilen, yeni ekonomik fırsatlar yaratabilen ve 2 trilyon dolardan fazla ulaşım endüstrisini bozabilen bir teknolojinin temelidir. 

Hyperloop nedir?

Hyperloop, insanları ve malları yerdeki uçak hızlarında kapsülleri havaya kaldırırken hareket ettiren vakum tüpü tabanlı bir sistemdir. Bu hızlar, pasif manyetik levitasyon teknolojisi ve minimum basınca sahip bir tüpte doğrusal bir elektrik motoru kullanılarak elde edilir ve direnci azaltır. Dönüştürücü güce sahip bir mobilite çözümü olarak hyperloop, mevcut ulaşım biçimlerinden potansiyel olarak daha temiz, daha güvenli, daha sağlıklı ve daha verimlidir.

HyperloopTT Yatırımında Öne Çıkanlar

HyperloopTT, deneyim, yetenek ve ortakların birleşimi sayesinde, trilyonlarca dolarlık taşımacılık pazarını dönüştürme fırsatına sahiptir.

  • HyperloopTT'nin hyperloop için erken pazar payını yakalamak için iyi bir konumda olduğu 2 trilyon dolardan fazla ulaşım pazarında dünyayı değiştiren etkiye sahip teknoloji Teknoloji
     
  • Hiperloop teknolojileri için 66 küresel patent de dahil olmak üzere, 40'ı verilen ve 26'sı devam eden, levitasyon ve tahrik, düşük basınçlı tüp sistemi ve yolcu dahil olmak üzere teknoloji yelpazesinde yaklaşık on yıllık tescilli kritik IP gelişimi deneyim 
     
  • Üç potansiyel ana gelir akışına sahip varlık-ışık teknolojisi lisanslama iş modeli: sistem inşası sırasında bir kerelik lisans ücreti, bir sistemin ömrü boyunca yıllık lisans ücretleri ve yıllık alım oranı satış
  • ABD'deki düzenleyicilerle çalışma ilişkileri ve Avrupa, ulaştırma endüstrisi hibesi için fırsatlarla yasal ilerlemelerle sonuçlanmıştır . erişim2
     
  • Yenilikçi uzman katkıda bulunanlar modeli, kuruluşundan bu yana dünya çapında 800'den fazla teknoloji katılımcısı ile 2013 Yılı
     
  • İtalya'daki potansiyel projeler de dahil olmak üzere küresel olarak çeşitli aşamalarda çeşitli hyperloop projeleri ve ABD
     
  • Önde gelen küresel şirketlerde onlarca yıllık yönetici deneyimine sahip deneyimli liderlik ekibi
     
  • Düşünülen işlem yapısı, cazip değer fırsatı sunar Hissedar 

Yönetim Yorumu

HyperloopTT İcra Kurulu Başkanı Andrés de León , "Bu işlem, HyperloopTT ve bir bütün olarak hyperloop endüstrisi için önemli bir kilometre taşıdır. İşlem, HyperloopTT'yi şu an için mükemmel bir şirket haline getiren dünya çapındaki sayısız destekçimiz olmadan mümkün olamayacakları bir andır. Yenilikçi iş modelimiz, HyperloopTT'nin muazzam zorluklarla karşı karşıya kalırken başarılı olmasını sağladı. Ekip, son dokuz yılda dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde özel ve kamu sektörünün desteğini kazanmak için yorulmadan çalıştı. Bu süreçte bizimle birlikte çalıştığı için Forest Road'a teşekkür ediyor ve bir sonraki adımı alçakgönüllülük, şükran ve kararlılıkla kucaklıyoruz."

Forest Road Yönetim Kurulu Eş CEO'ları ve Eş Başkanları Tom Staggs ve Kevin Mayer şunları söyledi: "HyperloopTT ile tanıştığımızda, zamanımızın en derin ulaşım zorluklarından bazılarını ele alma potansiyelini hızla gördük. Şirket, bu alanda kendisine sağlam bir rekabet avantajı sağlayan derin bir fikri mülkiyet tabanına sahiptir. Şirketin varlık ışığı 'Hyperloop-as-a-Service' iş modeli, projeleri verimli bir şekilde geliştirmek ve desteklemek için inşa edilmiştir ve çevresel ve ekonomik açıdan olası bir çözüm sunmaktadır. Teknolojilerinin anlamlı hissedar değeri yaratma ve dünyamızı olumlu yönde etkileme fırsatına sahip olduğuna inanıyoruz."

Sağlam Yakın Vadeli Proje Boru Hattı

HyperloopTT, Avrupa Komisyonu ve ABD Ulaştırma Bakanlığı'na (USDOT) hyperloop sistemleri hakkında kritik bir teknik anlayış kazandırmaya aktif olarak katılmaktadır. HyperloopTT'nin şu anda takip etmekte olduğu proje fırsatları şunlardır:

  • İtalya'da ticari prototip: Hyper Transfer Demonstrator projesi. 2022'nin 4. çeyreğinde bir Konsorsiyumun parçası olarak sunulan nihai ihale teklifi. İhalenin 2023'ün 1. çeyreğine kadar sözleşme kazananını seçmesini bekleyin.
  • Çok devletli ticari hat projesi: Great Lakes Hyperloop Fizibilite çalışması tamamlandı ve HyperloopTT'nin 2023'te Çevresel Etki Beyanı'nı kolaylaştırması bekleniyor.
  • Kargo hyperloop teknolojisi: HyperPort Cargo Solution, Almanya. Hamburger Hafen und Logistik AG ile ortak girişim (HHLA).
  • ENSCO ile Test ve sertifikasyon MOU: Federal Demiryolu İdaresi'nin Ulaştırma Teknoloji Merkezi, Colorado, Amerika Birleşik Devletleri.
  • Ticari prototip saha araştırması: 3 mil yolcu sistemi, Ar-Ge ve deneyim merkezi, Kanada.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rhenus Lojistik Home Delivery Hizmeti Türkiye'deÖnceki Haber

Rhenus Lojistik Home Delivery Hizmeti Tü...

Ahmet Mümtaz Taylan öneriyor: Aklınızı kullanın Otopratik’e gidinSonraki Haber

Ahmet Mümtaz Taylan öneriyor: Aklınızı k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar