İstanbul
DOLAR32.3689
EURO34.726
ALTIN2400.3

Hedef Kazanılmış Haklar, Öncelikse Eğitim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hedef Kazanılmış Haklar, Öncelikse Eğitim
Abone ol
TÖHOB'un Çanakkale Bölge Toplantısına yoğun katılım sağlandı. Başta çevre iller olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve danışma kurullarının da katıldığı bölge toplantısında tüm sorunlar masaya yatırıldı. FSM Demirbaş Otomotiv sponsorluğu ile düzenlenen toplantıda radikal kararlar alındı.

TÖHOB'un Genel seçimleri ile işbaşı yapan yeni yönetimi çalışmalarına duraksızın deam ediyor. Yaptığı bölge toplantıları ve Ankara'da ki bürokratik temaslar ile çalışmalarından söz ettiren TÖHOB hızla büyümesini sürdürüyor. Genel sorunları çözme odaklı politikası haricinde yerel sorunlara da değinen TÖHOB bu başarısı ile sektörü birleştirmeyi başardı. 

Toplantı vesilesi ile konuşmasında TÖHOB'un bugüne kadar ki başarılarını anlatan Ercan Soydaş, yapılan girişimler ve muhtemel sonuçları da katılımcılara aktardı. Özellikle eğitim ile TÖHOB çalışmalarına büyük destek sunulacağını belirten Soydaş "istisnasız tüm illerimiz acilen personel eğitimlerine yönelmelidir. Çalışanlarımızın eğitimi bürokraside ki taleplerimizi hızlandıracaktır. Yolcu memnuniyetini her geçen gün daha üst seviyelere taşımalıyız. Sektörümüz duyarlı fakat aramızda ki ufak hatalar kamuoyunda ki imajımıza büyük zararlar vermektedir. Bu sebeple tüm kooperatif, oda, dernek ve şirketlerimizin eğitime ayrı bir önem göstermesini beklemekteyiz" dedi. 

Sektörün gelecekte ki en büyük sıkıntısının 5216 Sayılı Belediyeler Kanunu'nda ki alehteki durumlar olduğunu belirten Soydaş, bu konuda zaman kaybetmeden önemli adımlar attıklarını die getirdi. Bu sebeple taleplerini Tahdit olduğunu dile getiren Soydaş "yılbaşına kadar büyük bir çaba sarf etmeleri gerektiğini ama bunun tek başlarına değil tüm illerin desteği ile olabileceğini vurguladı.

Toplantı genelinde bu konulara değinilirken söz alan katılımcılar ilgili konulada yönetime sorularını yöneltme fırsatı buldu. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birincilik ödülü TEMSA’nınÖnceki Haber

Birincilik ödülü TEMSA’nın

Büyükşehir ve ÖTTA Muğla Nüfusunun 166 Katı Yolcu TaşıdıSonraki Haber

Büyükşehir ve ÖTTA Muğla Nüfusunun 166 K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar