İstanbul
DOLAR32.2986
EURO34.7042
ALTIN2429.2

Halk, Belediye Halk Otobüslerini Sevdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halk, Belediye Halk Otobüslerini Sevdi
Abone ol
Kent merkezinde yenilik üzerine yenilik yapmaya devam eden Kırşehir Belediyesi, Ulaşım Master planı uygulamasını başarıyla gerçekleştirdi. Kırşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla merkezde 28 otobüs hizmete alındı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hayata geçirilen projeyle artık vatandaşlarımıza çok daha konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti verildiğini belirtti.

 Kırşehir’de toplu taşımasında devrim niteliğinde bir dönüşümü tamamladıklarını söyleyen Başkan Bahçeci, Kırşehir’e her alanda olduğu gibi ulaşımda da model olmaya devam edecek. Dönüşüm çalışmalarının 2015 yılında başladığını ve şoför esnafıyla başlayan dönüşümün tarafların iyi niyetiyle tamamlandığını belirtti.

Başkan Bahçeci, “Şehrimiz ulaşım ve toplu taşıma alanında kendi ölçeğindeki şehirlerle kıyaslanamayacak kadar iyi durumda olacak. Her konuda olduğu gibi toplu taşımada da reform yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Vatandaşların huzurlu yolculuk yapması adına ellerinden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah Kırşehirli hemşerilerimize çok kaliteli bir ulaşım hizmeti almış olacak.

 Hemşerilerimiz, halk otobüsleriyle, şoförlerle, güzergâhlarla ilgili sıkıntıları bizlere iletiyor. Bizler de bu sıkıntıları çözmek adına ellimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hizmet kalitesini artırmak adına mücadelemiz devam edecektir.  En verimli şekilde çalışmak durumundayız. Toplu ulaşımla ilgili emanet bizde, bizim amacımız  ulaşımdaki hizmet kalitesini yükseltmek. Bir şehirde ulaşım sektörü, vitrin demektir. Hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Bu birlikteliği sağlarsak, güç birliği oluşturmuş oluruz.

 Telefonlarımız ve kapımız vatandaşlarımıza her zaman açık. Bizde halkımıza en iyi en konforlu hizmeti sunmak istiyoruz. Vatandaşımızın bizimle paylaşmak istediği her türlü görüş, eleştiri ve öneriye açığız. Halkımız bize güvensin. Biz onların güvenine layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Amacımız gayemiz halkın refah ve huzuru bunun için bizim davamız bir, inancımız bir, yolumuz bir her şey bu millet için. Amacımız Kırşehir ‘li hemşerilerimize elimizden geldiği kadar en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yetersiz Bakiye Tarih OluyorÖnceki Haber

Yetersiz Bakiye Tarih Oluyor

Yeşilyurt'a Otobüs HattıSonraki Haber

Yeşilyurt'a Otobüs Hattı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar