darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3695
EURO34.9725
ALTIN2325.3

Goodyear Ticari Lastikler Strateji Toplantısı Antalya’da Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Goodyear Ticari Lastikler Strateji Toplantısı Antalya’da Gerçekleşti
Abone ol
Goodyear Ticari Lastikler Bayileri’nin katılımıyla gerçekleşen Strateji Toplantısı Antalya’da yapıldı. toplantıda, 2013 yılı değerlendirildi, 2014 hedefleri bayilerle paylaşıldı.

Antalya’da gerçekleşen Goodyear Ticari Lastikler Strateji Toplantısı, Goodyear Türkiye Genel Müdürü Emin Özkan’ın açılış konuşmasıyla başladı. 2013’e dair genel bir değerlendirme yapan ve 2014 hedeflerini paylaşan Özkan, “Sektörümüz için 2013, ticari araçlardaki kış lastiği zorunluluğu uygulamalarının gündemde olmasıyla, tüketici bilincinin ve rekabetin her zamankinden daha fazla çok olduğu bir yıl oldu. Siz değerli iş ortaklarımızla olan çalışmalarımızla 2014 yılında da hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tam. Hedeflerimize ulaşmamızın birincil kuralı, yaptığımız her işin merkezine müşterilerimizi yerleştirmek olmalıdır” dedi.

Emin Özkan’ın açılış konuşmasının ardından Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu katılımcılarla ticari lastik yenileme pazarı ve mevcut stratejiler hakkındaki bilgilerini paylaştı. 2012 yılında gerçekleştirilen toplantıdan bu yana Goodyear bayilerinden gelen talepler doğrultusunda alınan aksiyonlar hakkında bilgi vererek sunumuna başlayan Sarıoğlu, “Araç parkındaki olumlu gelişim ve ticari lastik pazarında yakalanılan ivme sayesinde, 2014 yılı işimiz için pek çok fırsatı beraberinde getirecek. Burada bize düşen, önceliklerimiz doğrultusunda bu fırsatları müşterilerimizle birlikte kazanacağımız hale dönüştürmektir” diye konuştu.

Sarıoğlu’nun konuşmasından sonra katılımcılar satış pazarlama ve ticari pazarlama programları, filo, kaplama ve eğitim uygulamaları hakkında ilgili fonksiyon yöneticiler tarafından bilgilendirildi. Toplantının ikinci gününde oluşturulan çalıştaylarda, Goodyear ticari lastik bayileri gruplar haline farklı uygulamalar ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdi.

Antalya’da düzenlenen Strateji Toplantısı’nda Goodyear’ın yeni ticari lastiği RHT II HCT lansmanı gerçekleştirildi. Yeni ürün hakkında bilgi veren Goodyear Ticari Lastikler Pazarlama Müdürü Faruk Uslu, “Yeni ticari lastiğimiz sahip olduğu HCT teknolojisi sayesinde ısıya ve yüke dayanıklı, önceki nesil RHT lastiğimize göre yüzde 30 daha fazla kilometre performası sağlıyor. Ayrıca Goodyear RHT II HCT lastiğimiz sahip olduğu M+S özelliği ile Kasım 2012’de yürürlüğe giren ticari araçlardaki kış lastiği yönetmeliğine en uygun lastik” dedi.

Yeni ürünün tanıtımını takiben, Goodyear ticari lastik bayileri arasında 12 adet 385/65R22.5 RHT II HCT lastik için açık artırma düzenlendi. HCT teknolojisi sayesinde ısıya ve yüke dayanıklı, yüzde 30 daha fazla kilometre performası sağlayan Goodyear RHT II HCT lastiklerin açık artırmasını 25 yıldır Goodyear bayisi olan Koplas Lastik Ltd. Şti. adına Numan Karaoğlu kazandı.

Karaoğlu’na katkılarından ötürü plaket sunan Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Biz Goodyear Ailesi olarak, sektörümüze sunduğumuz üstün teknolojilerle geliştirilen ürünlerimizin yanısıra, tüm paydaşlarımız arasında yol güvenliği konusundaki farkındalığı artırmayı ve bu konuda faaliyet gösteren kurumlara destek olmayı hedefliyoruz. Bugün Goodyear ticari lastik bayilerimiz arasında gerçekleştirdiğimiz bu açık artırma ile trafik kazalarını engelleme konusunda çalışmalar yapan Türkiye Trafik Kazalarını Engelleme Derneği’ne destek olarak sosyal sorumluluk anlayışımızı biraz daha pekiştirdiğimize inanıyorum” dedi.

12 adet Goodyear RHT II HCT lastik için düzenlenen açık artırmada “Türkiye Trafik Kazalarını Engelleme Derneği”ne 25.000 TL tutarında bağışta bulunan Koplas Lastik Ltd. Şti. sahibi Numan Karaoğlu, “25 yıl önce lastik sektöründe faaliyet göstermeye başladığımızdan ilk günden beri Goodyear ile çalışmaktan ötürü gurur duyuyorum. Böylesine güçlü bir markanın çatısı altında olmanın yanısıra, Koplas Lastik olarak Türkiye Trafik Kazalarını Engelleme Derneği’ne katkıda bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum. Her zaman farkındalık yaratan projeleriyle öne çıkan Goodyear sadece ticari alanda değil, sosyal sorumluluk alanında da bayileriyle birlikte yürüyor ve bu yolculukta Goodyear ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı, ikinci günün sonunda gerçekleşen ve performans ödül  plaketlerin bayilere sunulduğu gala yemeğinin ardından sona erdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelli Dostu “Erguvan Otobüsler”Önceki Haber

Engelli Dostu “Erguvan Otobüsler”

Pegasus’la Aşkın Şehirlerine Unutulmaz YolculukSonraki Haber

Pegasus’la Aşkın Şehirlerine Unutulmaz Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar