İstanbul
DOLAR32.4152
EURO35.003
ALTIN2400.1

FSM Demirbaş Yılın Son Kampanyasıyla Türkiye Turunda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FSM Demirbaş Yılın Son Kampanyasıyla Türkiye Turunda
Abone ol
Hükumetin duyurduğu kampanyaya bir destek de FSM Demirbaş'dan geldi. Devletin sunduğu 500.000 krediye FSM Demirbaş 900.000 TL ile karşılık verdi. Yeni kampanyası ile Türkiye Turu'na başlayan FSM Demirbaş Yönetim Kurlu Başkanı Mustafa Demirbaş uygulayacağı kampanya ile halk otobüs esnafına soluk getirmeye hazırlanıyor.

Kurulduğu günden bu yana her zaman esnafın takdirini kazanan FSM Demirbaş Otomotiv yurt gezilerine başladı. Halk otobüs esnaflarına büyük bir kampanya ile giden Mustafa Demirbaş, devlet bankalarının uyguladığı kredi oranına yaptığı büyük kampanya ile karşılık verdi. 

Yapılan kampanya ile hem sıfır araç fiyatları düşürüldü, hem de uygun ödeme koşulları ile alım kolaylığı sağlandı. Kampanyanın tanıtımı vesilesi ile Türkiye turuna çıkan Mustafa Demirbaş ilk olarak Kayseri'ye uğradı. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve HalkBank ile yapılan görüşmeler sonrası oluşturulan fiyatları esnaflar ile paylaşan Demirbaş "kaçırılmayacak bir fırsat ile sektörü buluşturuyoruz. devletin sunduğu bu imkan mevcut koşullarda büyük bir kolaylık. FSM Demirbaş Otomotiv olarak bizler de kampanyayı daha cazip hale getirdik. Halk otobüs esnafının ve özellikle değişim yaşı gelmiş araç sahiplerinin bu kampanyayı kaçırmayacaklarını düşünüyorum. Şuan 8 Metre sınıfında ki araçlarımız 500.000 TL'den 12 metre araçlarımız ise 850.000 TL'den satışa sunuyoruz. Bununla beraber 900.000 TL'ye varan kredi imkanları veriyoruz" dedi.

Ayrıca kredi oranlarına da değinen Mustafa Demirbaş " kredi oranları bakımından esnafa devletimiz büyük kolaylık sağladı: Bu rakamlar geçmiş yıllarda bile pek görülmedi. Şuanda 500.000 TL kredi alan bir esnafımız 48 ayda sadece 93.760 TL faiz ödeyecek. Aylık ödemesi ise 12.370 TL'ye gelmekte. 60 ay kullanılması halinde ise aylık ödeme 10.305 TL'ye gelmekte. Şuan FSM Demirbaş Otomotiv olarak 900.000 TL'ye kadar uygun oranda kredi imkanı sunuyoruz. Değişim sürecinde olan halk otobüs esnafının bu kampanyayı kaçırmamasını öneririz. Özellikle BMC, TEMSA ve KARSAN araçlarımızı bu ödeme koşulları ile almak karlı bir yatırım olacaktır" dedi.

Türkiye turu kapsamında halk otobüs esnaflarına ziyaretlerde bulunacaklarını ifade eden Demirbaş, kampanya kapsamında esnafa her türlü kolaylığı sağlayacaklarını da sözlerine ekledi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Türk, Karaman’daki Yıldız Kızlar’la BuluştuÖnceki Haber

Mercedes-Benz Türk, Karaman’daki Yıldız...

Çift Katlı'nın Lideri AKIA Teslimatlara Devam EdiyorSonraki Haber

Çift Katlı'nın Lideri AKIA Teslimatlara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar