İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

FSM Demirbaş Otomotiv’den, Kocaeli’de Eğitime Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FSM Demirbaş Otomotiv’den, Kocaeli’de Eğitime Destek
Abone ol
FSM Demirbaş otomotiv aracılığı ile Kocaeli eğitimine 3 tane hibe araç verildi. Hibe edilen araçlar ile Mesleki ve teknik okul öğrencileri, uygulamalı eğitimler ile ilk kez yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip olacaklar.

 Hibe araçlar teslimat töreninde konuşan Ford Trucks Karadeniz bölge müdürü Baran Süslü yaptığı açıklamada :" Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek amacıyla farklı alanlarda sosyal sorumluluk projeleri yürüten Ford Otosan ailesi olarak, liselerin motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla 47 ildeki 71 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yeni nesil teknolojilerle donatılmış 71 adet aracı bayilerimizin de desteği ile bağışladık. Böylece 47 ildeki mesleki ve teknik lise öğrencileri, uygulamalı eğitimler ile ilk kez yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip olacak “dedi.

Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Ekşi ve Kocaeli Millî Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik desteklerinden dolayı Ford Otosan ailesine ve FSM Demirbaş Otomotiv'e teşekkür ederek hibe araçların böylesi güzel bir projeyle okullara destek vermesi bizi çok mutlu etti. Motor bölümünde okuyan öğrenciler de böylelikle derslerinde daha başarılı olacaktır diyerek eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ettiler.

Teslimat törenine Kocaeli Vali yardımcısı Osman Ekşi, Kocaeli millî eğitim müdürü Fehmi Rasim Çelik,  FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Ferhat Demirbaş, FSM Demirbaş Ford Trusks satış müdürü Cem Akkaya, FSM Demirbaş otomotiv satış müdürü Hasan Özçelik, Ford Trucks Şube müdürü Engin Ermiş, Ford Trucks servis müdürü Soner Tırnak, Kartepe Mesleki ve teknik Anadolu lisesi müdürü Cevdet Ofluoğlu, İzmit mesleki ve teknik Anadolu lisesi müdürü Mehmet Aktaş, Fevziye Tezcan mesleki ve teknik Anadolu lisesi müdürü Metin Yalaz ile okulların idarecileri ve öğrencileri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İETT Genel Müdürü İstanbul Halk Ulaşım’daÖnceki Haber

İETT Genel Müdürü İstanbul Halk Ulaşım’d...

DHL Express En İyi İşveren SeçildiSonraki Haber

DHL Express En İyi İşveren Seçildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar