İstanbul
DOLAR32.4137
EURO34.8261
ALTIN2401.3

Ford Cargo İnşaat Serisinin Yeni Yıldızları Sahalarda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ford Cargo İnşaat Serisinin Yeni Yıldızları Sahalarda
Abone ol
Ford, 5. kez düzenlenen ve inşaat sektörünün buluşma merkezi olan “Beton 2013 Hazır Beton Kongresi ve Beton, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"na; inşaat, hafriyat ve hazır beton sektörüne hitap eden Ford Cargo Mikser’lerle katıldı.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Beton Fuarı’na Ford Cargo Mikser serisiyle katılan Ford; hazır beton sektörüne hitap eden modellerini tanıttı. Ford Cargo Mikser serisi; düşük ilk alım maliyetleri ve düşük yakıt tüketim değerlerinin yanı sıra, standart sunulan klima ve sessiz çalışan motoruyla sağladığı yüksek konforla da fuar ziyaretçilerinin dikkatlerini üzerine çekti.

Ford Cargo’lar tüm müşteri beklentilerini karşılıyor

Ford Otosan Ürün Geliştirme Merkezi’nde Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve Ford Otosan’ın Eskişehir, İnönü fabrikasında üretilen yerli Ford Cargo İnşaat Serisi, damper ve mikser kamyon tipleri ile çekiciden oluşuyor.

Pazara hafif ve ekonomik mikser kapsamında sunulan 3532M (6x4) hem ağırlık limitlerinin önemli olduğu şehir içi kullanımına uygun hem de tandem arka aksı sayesinde off-road kullanımına uygunluğuyla farklı müşterilerin beklentilerini karşılama yeteneğini ortaya koyuyor. 3532M, inşaat kullanımına uygun 500 MPa dayanıklı şasisi, 320 PS motor gücü ve ağırlık avantajı ile müşteriye sunuluyor.

Aracın ilk alım maliyeti ile de avantaj sağladığını belirten Ford Otosan Kamyon Satış ve Satış Sonrası Operasyonları Grup Müdürü Emrah Duman; beton santrallerinin tüm Türkiye’ye yayıldığına dikkat çekerek, “Yakın ve orta mesafedeki inşaatlar ve kamu hizmetlerinde kullanılan betonu tedarik eden işletmeler daha hafif ve ekonomik kamyonlara ihtiyaç duyuyorlar. Ford Cargo 3532M de bu ihtiyaçları tam olarak karşılıyor” dedi.

6x4 sınıfında daha ağır şantiye içi kullanımlarına uygun olarak 3536M, 8x4 sınıfında ise kauçuk arka süspansiyonlu hafif 3936M ve yaprak yaylı 4136M araçlar müşteriye sunuluyor. Ayrıca çekici mikser için 1838T araçlar da pazarda büyük ilgi görüyor.  Mikser ürün gamındaki tüm bu ürünler ile 8 m3 den 12 m3 e kadar beton mikseri uygulamaları destekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zeki Toçoğlu “Her Zaman Bir Olalım, Birlikte Olalım”Önceki Haber

Zeki Toçoğlu “Her Zaman Bir Olalım, Birl...

Kırmızı Şeytanlar Chevrolet’lerini Seçti!Sonraki Haber

Kırmızı Şeytanlar Chevrolet’lerini Seçti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar