İstanbul
DOLAR32.9946
EURO35.8012
ALTIN2529.0

FIAT Ticari Araçlarda Mayıs Ayına Özel, Sıfır Faizli Kredi Avantajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FIAT Ticari Araçlarda Mayıs Ayına Özel, Sıfır Faizli Kredi Avantajı
Abone ol
FIAT Professional ürün ailesinin seçili modellerinde mayıs ayı boyunca uygun koşullarda kredi kullanım imkanları veya nakit alım kampanyası sunuluyor.Doblo Combi, Fiorino Cargo ve Combi modellerinde, 12 ay vadeli 150 bin TL kredi 0 faizle kullanılabiliyor.Ulysse, Scudo ve Ducato Van-Kamyonet modellerinde ise 300 bin TL 12 ay yüzde 2,99 faiz oranlı ödeme seçeneği tercih edilebiliyor. Kredili alımlarda 36 aya varan vadeler sunulan kampanya dahilinde tercihini nakit indiriminden yana kullanmak isteyenler ise Ulysse modelinde 100 bin TL, Doblo Combi’de 75 bin TL, Scudo ve Ducato Van-Kamyonet modellerinde ise 50 bin TL’lik indirimden yararlanabiliyor.

FIAT Professional’ın güçlü modelleri Doblo, Fiorino, Ducato, Ulysse ve Scudo’nun seçili modelleri, mayıs ayında avantajlı bir satış kampanyasıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Fiorino Eko 754 Bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ve 150 Bin TL 12 ay, yüzde 0 faiz fırsatıyla

Fiorino’nun fabrika çıkışlı LPG’li modeli Fiorino Eko mayıs ayına özel 754 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla Fiat showroomlarında müşterilerini bekliyor. Üstelik tüm Fiorino Cargo ve Combi modelleri, 12 ay vadeli 150 bin TL yüzde sıfır faizli kredi kampanyası ile tercih edilebiliyor.

Doblo Combi’de yüzde 0 faiz veya 75 bin TL nakit indirimi

FIAT Professional’ın mayıs kampanyasında Doblo Combi 150 bin TL’ye, 12 ay vade ile 0 faizli kredi kampanyası ile satın alınabiliyor. Tercihini nakit alımdan yana kullanmak isteyenlere ise 75 bin TL’lik indirim sunuluyor.

Ulysse’de 100 bin TL, Scudo ve Ducato’da 50 bin TL nakit indirimi veya uygun koşullarda kredi fırsatı

Mayıs ayı boyunca Scudo ve Ducato Van-Kamyonet modellerinde de kampanyalar FIAT Professional müşterilerini bekliyor. Kampanya süresince Ulysse, Scudo, Ducato Van-Kamyonet modellerinde 300 bin TL 12 ay vade yüzde 2,99 faizli kredi fırsatı sunuluyor. Scudo ve Ducato Van- Kamyonet modellerinde geçerli nakit alımlara özel ise 50 bin TL indirim uygulanıyor. FIAT’ın 8+1 kişilik modeli Ulysse’ye sahibi olmak isteyenler tercihlerini nakit alımdan yana kullanmak isterlerse 100 bin TL’lik indirimden yararlanabiliyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
RENAULT ve DACIA’dan Cezbeden Mayıs Ayı KampanyalarıÖnceki Haber

RENAULT ve DACIA’dan Cezbeden Mayıs Ayı...

Alışan Lojistik, alımını yaptığı 150 adet Renault Trucks çekiciler ile filo yenileme ve büyütme projesini sürdürüyorSonraki Haber

Alışan Lojistik, alımını yaptığı 150 ade...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar