İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Eurorepar Car Service’de 2.499 TL’den Başlayan Avantajlı Kış Bakım Kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eurorepar Car Service’de 2.499 TL’den Başlayan Avantajlı Kış Bakım Kampanyası
Abone ol
Stellantis çatısı altında yer alan, dünya çapında çok markalı bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, “Bu kış aracınızla aranıza soğukluk girmesin” sloganıyla, kış bakım kampanyasını 2.499 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Ayrıca kış mevsimine hazırlık kapsamında akü değişimi veya filtre bakımı yaptıran müşterilerine stoklarla sınırlı biçimde özel sırt çantası hediye ediyor. Alanında uzman ekibiyle her markadan ve her yaştan aracın servis ve bakımlarını gerçekleştiren Eurorepar Car Service, üstün hizmet kalitesi, 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle Türkiye çapındaki 180’e yakın servis noktasıyla tüketici ile buluşuyor.

Soğuk kış günlerine aracını hazırlamak isteyenler için Eurorepar Car Service, kış bakım kampanyasını devreye soktu. Bu kapsamda Eurorepar Car Service; “Bu kış aracınızla aranıza soğukluk girmesin” sloganıyla, kış bakım kampanyasını 2.499 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuyor. İlgili fiyat; yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi değişimi için geçerli olup aracın marka, model ve yaşına göre değişiklik gösterebiliyor. Eurorepar Car Service, akü değişimi veya filtre bakımı yaptıran müşterilerine de stoklarla sınırlı özel sırt çantası hediye ediyor. Eurorepar Car Service; üstün hizmet kalitesi, 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle Türkiye çapındaki 180’e yakın servis noktasıyla tüketici ile buluşuyor.

Her marka araca en doğru servis hizmeti

Her araç, kullanım süresi boyunca düzenli bakıma ihtiyaç duyar. Aracın kullanım kılavuzu ve garanti bakım kitapçığında, aracın kullanım süresi boyunca hangi km aralıklarında nasıl işlemler yaptırılması gerektiği belirtilir.. Örneğin, 15.000 km bakımında bujilerinizin değişimi veya yakıt filtrenizin kontrolü gerekebilir. Eurorepar Car Service, araca özel bakım işlemlerinin doğru zamanda ve doğru şekilde yapılmasına özen gösteriyor. Her bakımda motor yağını ve gerekli filtreleri değiştiriyor, varsa bunun dışında yapılmasını önerdiği işlemleri tüketici ile paylaşıyor. Aracın garantisi devam ediyorsa garantisinin bozulmaması için üretici standartlarına uyuyor. Aracın markası ne olursa olsun, tüm Eurorepar Car Service noktalarında son teknoloji ve her markaya uygun arıza teşhis cihazlarıyla hizmet veriliyor. Bu sayede aracın problemleri en doğru şekilde tespit ediliyor ve aracın ihtiyaç duyduğu çözümler uygulanıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ford Trucks’tan Geleceğin Lojistik Endüstrisini Şekillendirecek Öncü Proje: NextETRUCKÖnceki Haber

Ford Trucks’tan Geleceğin Lojistik Endüs...

Ülkemizin Ve Dünyanın Geleceğine Katkı Sağlayan Projeler ÖdüllendiriliyorSonraki Haber

Ülkemizin Ve Dünyanın Geleceğine Katkı S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar