darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3491
EURO35.1306
ALTIN2308.9

Eurasia Rail, Yüzlerce Katılımcıyı Binlerce Sektör Profesyoneli ile Buluşturmaya Hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eurasia Rail, Yüzlerce Katılımcıyı Binlerce Sektör Profesyoneli ile Buluşturmaya Hazırlanıyor
Abone ol
25-27 Kasım 2021’de, TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde Hyve Group tarafından düzenlenecek olan 9. Uluslararası Demiryolu Hafif Raylı Sistemler ve Lojistik Fuarı - Eurasia Rail, sektördeki önemli kurum ve kuruluşların iş birliğinde, demiryolu, hafif raylı sistemler ve lojistik sektörüne yön veren son gelişmeleri gündeme taşıyacak.

Bu sene 9.’su TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Eurasia Rail Fuarı, bölgedeki raylı sistemler sektörünün en önemli aktörlerini bir araya getirecek. Hem katılımcılar hem de ziyaretçiler; demiryolu taşımacılığına yönelik son gelişmeler, yenilikler ve teknolojilerle birlikte sektörde karşılaşılan zorluklar, bu zorluklara karşı üretilen olası çözümler hakkında detaylı bilgiye ve uzman görüşlerine, fuar programı boyunca düzenlenecek konferans ve seminerler vasıtasıyla kolayca ulaşabilecekler.

3 gün boyunca fuarla eş zamanlı olarak gerçekleşecek etkinlik programı kapsamında bu sene Eurasia Rail, sektörel iş birliklerine, ticari ortaklıklara, uluslararası anlaşmalara, ulaşım araçlarında en yeni ve en son teknoloji ürünlere, gelecek nesil sistemlere, başarı hikayelerine ve pazarlama stratejilerine yönelik oturumlara ev sahipliği yapacak. 25 ülkeden gelecek olan davetli satın almacılar, katılımcılarla yeni iş birliklerine imza atacaklar.

Demiryolu Sektörünü 360 Derece Ele Alacak “Konferans Durağı Etkinlikleri”

Demiryolu ve hafif raylı sistemlerle ilgili tüm ana sektörleri tek çatı altında toplayan bir platform olan Eurasia Rail 2021’de sektöre dair tüm merak edilenler Konferans Durağı Etkinlikleri olarak adlandırılan programda birçok farklı format, konu ve uzmanlığı entegre ederek sektörü 360 derece ele alacak.

Etkinlikler programı kapsamında bu sene konferans sahnesi; yatırım ve iş odaklı panellere, ortaklığa yönelik oturumlara, ihracata ve yurtdışı pazarlarına odaklanacak. Konferans sahnesi, gelecek vizyonunu masaya taşırken ayrıca globalde markalaşma konusunu mercek altına alacak ve bu vesileyle devlet yatırımları, uluslararası anlaşmalar ve sektörel iş birliklerinin konuşulacağı panellere de ev sahipliği yapacak.

Teknoloji Gurularından Geleceğin Kapısını Aralayacak Anahtar Konuşma

Yeni nesil tasarım ve teknoloji araçlarının dünyadaki yerinden bahsedilirken “yapay zeka”, “artırılmış gerçeklik”, “veri mimarlığı” gibi inovatif girişimlerin sektöre nasıl entegre edildiğini irdelemek; dönüşüm ve değişim çağında, her şeyin hızla geliştiği bu dönemde, aynı hızda olanlara cevap vermek ve bunu yaparken verimli olmak adına esnekliğin formülünü bulmak…

Bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarıyla tanınan ve dikkat çeken influencerlar ile tanışmak ve ilham almak adına yapılacak bu anahtar konuşma; ziyaretçiler, katılımcılar ve dinleyiciler için geleceğin kapısını aralayacak.

Yeni ve Çok Özel Bir Etkinlik: Rail Master Class Özel Fuar Turu

Eurasia Rail’in bu seneki yeniliklerinden biri olan Rail Master Class Özel Fuar Turu, ziyaretçilerin ilgi odağı olacak. Sektör profesyonelleri ve start-uplar, teknoloji influencerları eşliğinde, belirlenen tematik çerçeveye göre katılımcı stantlarını gezecekler ve üst düzey etkileşimli bir fuar deneyimi yaşayacaklar.

Sektördeki En Yeni ve En Son Teknoloji Ürünler ile İnovatif Yaklaşımlar Eurasia Rail’de

Artırılmış gerçeklik, otonom robotlar, siber güvenlik, 3B baskı, simülasyon teknolojileri, BIM ve enerji verimlilik çözümleri ile sektöre damga vuran start-uplar Eurasia Rail 2021’de ziyaretçiler ve katılımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Eurasia Rail’in bu seneki bir başka yeniliği olan Tekno Girişimler Buluşması programıyla, bölgedeki en yeni ürün ve hizmetlerin hem sergilenmesi hem de takip edilmesi için olanak sağlamasının yanı sıra içeriğiyle yaratıcı ve yatırımcı zihinler arasında köprü oluşturan aktiviteler desteklenecek.

Üreticilere, Alıcılara ve Sektör Profesyonellerine Yeni Oyun Alanı: İnovasyon Sunumları

Eurasia Rail ziyaretçileri ve katılımcıları, ulaşım sistemlerindeki yenilikler ve son teknolojili ürünlerle birlikte sektörde karşılaşılan zorluklar ve bu zorluklara karşı üretilen çözümlerin cevaplarını İnovasyon Sunumları programında bulacak. Ulaşım sistemlerinde inovasyon, AR-GE yatırımlarında yenilikçi teknolojiler, yeni nesil araçlar, siber güvenlik, sinyalizasyon, risk ve data analizleri, veri yönetimi, yolcu deneyimi gibi sektörün her daim radarında olan önemli konular, sahada elde ettikleri deneyimleriyle öncü aktörlerin gözünden sahneye taşınacak.

“Ülkemizin Bu Sektördeki Başarı Hikayesini Tüm Dünyaya Anlatmaya Hazırlanıyoruz”

2020 yılında, Türkiye’de Cumhuriyet tarihinin rekor taşımalarının gerçekleştiğine dikkat çeken Hyve Group Bölge Direktörü Kemal Ülgen; “Dünya üzerinde raylı sistemler hızlı, ekonomik, çevre dostu, güvenli ve çağdaş sistemler olmalarından dolayı her geçen gün daha da önem kazanıyor. Ülkemiz de demiryolu ve raylı sistemlerde son yıllarda devrim niteliğinde atılımlar gerçekleştiriyor. Örneğin, TCDD, 2020 yılında yurtiçi 26,5 milyon ton, yurtdışı 3,4 milyon ton olmak üzere toplamda 29,9 milyon ton yük taşıması ile tüm zamanların en iyi taşıma rakamlarına ulaştı. Bununla beraber Türkiye’nin demiryolu taşıtları ile aksam ve parçaları ihracatı 2021 yılının ilk yarısında yüzde 13,9 artarak 90 milyon dolara yükseldi. Bu çerçevede 2021 yılı ihracatının, 2019 yılı ihracatını da aşarak 180 milyon dolara ulaşacağı öngörülmektedir.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:  

“Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük üç demiryolu fuarından biri olan Eurasia Rail’de, ülkemizin bu alandaki başarı hikayesini tüm dünyaya anlatmaya hazırlanıyoruz. Eurasia Rail kapsamında gerçekleştirilecek ikili iş görüşmeleri, demiryolu sektörüne ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Fuarla eş zamanlı düzenlenecek konferans programları da sektörel bilgi ve deneyim paylaşımı konusunda önemli bir platform oluşturacak.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FSM Demirbaş Kampanyası Ezberleri BozduÖnceki Haber

FSM Demirbaş Kampanyası Ezberleri Bozdu

Nar Tüketmeniz İçin 7 Önemli NedenSonraki Haber

Nar Tüketmeniz İçin 7 Önemli Neden

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar