İstanbul
DOLAR32.2716
EURO34.8415
ALTIN2400.7

“Esnafımızla Gönül Birlikteliğimizi Sürdürüyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Esnafımızla Gönül Birlikteliğimizi Sürdürüyoruz”
Abone ol
Bilecik Belediyesinin çalışmaları ve kente kazandırılan hizmetler hakkında esnafa bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, esnafın görüş ve fikirlerine önem verdiklerini ve her türlü desteği verme çabası ve gayreti içinde olduklarını belirtti.

"Bilecik Belediyesi olarak yaptığımız hizmetleri halka rağmen değil halkımızla birlikte yapıyoruz’’ ifadelerini kullanan Başkanımız Selim Yağcı, şunları söyledi:

‘’Bu kapsamda esnafımızı ziyaret edip Bilecik Belediyesi ile ilgili sorunları olup olmadığını soruyorum. Bir eksik varsa orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz. Yaptığımız projelere tanıklık edenler, memnuniyet verici sözlerle bizi mutlu ediyor. İnsanların yoğun bir şekilde zaman geçirdiği bu bölgede bulunan esnafımız da kendini yenileyerek, mekândan tutun da hizmet kalitesine kadar birçok konuda değişime gitmiş. İyi ve kaliteli hizmet veren esnaf arkadaşlarımız, kalıcı olacak ve eminim ki bol kazanç elde edecektir.” dedi.

BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI: ‘’KENTİN EKSİKLİKLERİNİ TAMAMLAMAK İÇİN ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA  BÜYÜK MESAFELER ALDIK’’

Yoğun iş temposu içinde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘’Kentin eksiklerini tamamlamak için çıktığımız yolda bugün büyük mesafeler aldık. Bu yıl, beton asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Biz göreve geldiğimiz zaman sadece belli bir yerde beton asfalt çalışması vardı. Şimdi ise biz bunu tüm sokaklara yayıyoruz. Bunları biz yıllar önce söylediğimiz zaman herkes bize gülüyor ve inanmıyordu. Şimdi biz bazılarının inanmadıklarını gerçekleştiriyoruz. Seçim döneminde söz verdiğimiz 11 projenin gerçekleştirilemeyeceğini söyleyenler, şimdi bunun böyle olmadığını çok iyi görüyorlar. Bizim amacımız bunların daha da fazlasını yapmaktır. Buz Pisti ve Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinin açılışlarını en kısa zaman içerisinde gerçekleştireceğiz. 11 projeye artı projelerde gerçekleştiriyoruz. 11 dedik ama 11 projeden daha fazlasını hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Kentin gelişmesinde ve kalkınmasında esnafın önemli yerinin bulunduğunu ve fırsat buldukça ziyaretler gerçekleştirdiğini kaydeden Başkanımız Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Şuna inanmamız gerekiyor ki, dünden bugüne fark çok büyük. Şuna da inanalım ki, yarın çok daha güzel olacak. Şehrimize dışarıdan gelenler yapılan yenilikleri ve değişimi çok rahat bir şekilde görebiliyorlar. Her geçen gün şehrimizin daha güzel ve yaşanılabilir olması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Her yıl kentimize binlerce yeni üniversite öğrencisi geliyor. Bu öğrencilerimize çok iyi bakalım. Onları kendi çocuklarımız gibi görelim.’’


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hacı Bektaş Ziyaretleri BaşladıÖnceki Haber

Hacı Bektaş Ziyaretleri Başladı

Trafik Zabıta Ekiplerinden Minibüslere DenetimSonraki Haber

Trafik Zabıta Ekiplerinden Minibüslere D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar