İstanbul
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Erzincan Otogarı Turizm İşletmecileri Tarafından İşletilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzincan Otogarı Turizm İşletmecileri Tarafından İşletilecek
Abone ol
Erzincan Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminalinde yeni bir döneme girildi....

Erzincan Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminalinde yeni bir döneme girildi. Avrasya Otobüs İşletmeleri AŞ ve Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri AŞ tarafından işletilmek üzere Yap – İşlet – Devret yöntemi ile yapımı gerçekleştirilen Erzincan Belediyesi Binali Yıldırım Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatı geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. İnşaatı tamamlanan terminalin işletmesine, Erzincan Otogarında faaliyet gösteren otobüs işletmeleri talipli oldu. 19 Ekim günü varılan anlaşma neticesinde 10 Kasım günü işletme hakkı devredilmek üzere protokoller imzalanarak anlaşma resmiyete döküldü.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, belediye meclis üyeleri ve otogar esnafı,  yeni terminal binasına yaptıkları ziyarette burada Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalamanoğlu, bazı yönetim kurulu üyeleri ve şirket yöneticileri ile bir araya geldiler. Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Çakır bu anlaşma neticesinde otogarın kısa süre içerisinde faaliyete açılacağı müjdesini verdi. Çakır sözlerini şöyle sürdürdü:

Otobüs Terminalimizdeki işletmeciler ile yüklenici iki firma arasındaki görüşmeler dün neticelendi. Yeni otogarın işletme hakkını terminalimizdeki turizm işletmecisi firmalarımız kurdukları bir şirket ile devralıyorlar. Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalamanoğlu, Genel Müdür Murat Araz ve emeği geçen tüm şirket çalışanlarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tesis Erzincan’a ve yeni işletmecilere hayırlı olsun.

Konu hakkında bir açıklama da Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalamanoğlu’ndan geldi. Erzincan’a önemli bir tesis kazandırdıklarını söyleyen Yalamanoğlu, tesisin Erzincan’a hayırlı olmasını diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İhracat Lideri Anadolu Isuzu Busworld Kortrijk'teÖnceki Haber

İhracat Lideri Anadolu Isuzu Busworld Ko...

Shell & Turcas'tan Van'a Motorin YardımıSonraki Haber

Shell & Turcas'tan Van'a Motorin Ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar