İstanbul
DOLAR32.5551
EURO34.9651
ALTIN2441.4

Erdoğdu Yolu Trafiğe Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğdu Yolu Trafiğe Açıldı
Abone ol
Başkan Gümrükçüoğlu'nun bir vaadi daha yerine geliyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 proje vaadi içerisinde yer alan Erdoğdu yolunda genişletme çalışmaları tamamlanan bölümün trafiğe açılması sevinçle karşılandı.

Trabzon Belediyesi ile Karayolları tarafından genişletme çalışmaları devam eden Erdoğdu yolunda Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu arasındaki bölüm trafiğe açıldı. Çift gidiş geliş olarak yapılan ve geçtiğimiz günlerde asfaltı serilen yolun trafiğe açılması sürücüleri ve vatandaşları memnun etti. Yolun hizmete açılmasıyla birlikte Atapark ile İsmetpaşa ilköğretim okulu arasında meydana gelen trafik sıkışıklığı da ortadan kalkmış oldu.

2014 yılı sonunda tamamlanması planlanan Erdoğdu Yolu güzergâhında bulunan 173 parselin kamulaştırması ve yıkım çalışmaları tamamlandı. Hak sahiplerine bugüne kadar 52 milyon 249 bin TL ödenen Erdoğdu Yolu'nun Kanuni Bulvarı güzergâhı bölümüyle çakışan 15 binanın ise kamulaştırılması için gerekli işlemleri ise devam ediyor.

Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 km. uzunluğundaki Erdoğdu Yolu'nun yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Erdoğdu Yolu'nun bitirilmesiyle kuzey - güney kuşaklamasında bulunan mahalleler ile merkez köylerin trafik problemi de çözülmüş olacak.

Vatandaşlar Erdoğdu yolunun tamamlanan bölümünün trafiğe açılmasından oldukça memnun olduklarını kaydederek, Trabzon Belediyesi ile Karayollarına teşekkür ettiler. Görüşlerini aldığımız vatandaşlar, "Erdoğdu yolunun yapılması Trabzon için başlı başına önemli bir projedir. Merkez köylerinde bu yolu kullanması ve her geçen gün nüfus yoğunluğu artan Erdoğdu Mahallesi'ne mevcut yol cevap veremiyordu. Bunun yanında Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi ile Göğüs Hastalıkları Hastanelerinin de bu yol güzergahında olması trafik sıkışıklıklarına sebep oluyor. Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim okulunun arasının tamamlanarak trafiğe açılmasından dolayı sevinçliyiz. İnşallah yolun geriye kalan diğer kısımları da tamamlanarak hizmete sokulur. Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 'Söz verdiğimiz' gibi sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ve vaatlerini bir bir hayata geçirdiklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu vaatlerinden biri olan Erdoğdu Yolu'nda yapım ve yıkım işlemlerinin planlandığı şekilde devam ettiğini kaydederek, "Trabzon için en öncelikli projelerden birisi olan Erdoğdu Yolu'nda kamulaştırmalar tamamlanırken, yıkım ve yapım çalışmaları aynı anda devam ediyor. Yıkım ve altyapı çalışmaları tamamlanan Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu arasında kalan bölüm trafiğe açıldı. Çift gidiş-geliş olarak planladığımız Erdoğdu Yolu tamamlandığında kentimizin önemli ulaşım sorunlarından biri tamamlanmış olacak. Biz bu yolun 2014 yılı sonuna kadar bitirileceği sözünü verdik. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'a, milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürümüz Cahit Turhan'a, Karayollarında bu yolun yapımı için gayret gösteren tüm personele ve yüklenici firma yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ürgenpaşa 75.Yıl Caddesi AsfaltlandıÖnceki Haber

Ürgenpaşa 75.Yıl Caddesi Asfaltlandı

Pendik– Haydarpaşa Hattında Seferler ArtıyorSonraki Haber

Pendik– Haydarpaşa Hattında Seferler Art...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar