İstanbul
DOLAR32.479
EURO34.9785
ALTIN2435.9

Ercan Soydaş: Evet TÖHOB’a Adayım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ercan Soydaş: Evet TÖHOB’a Adayım
Abone ol
Ankara Halk Otobüsleri Oda Başkanı Ercan Soydaş TÖHOB’a aday olduğunu resmen ilan etti. Esnafın beklentileri büyük, işte bu yüzden adayım diyen Soydaş “TÖHOB’a çalışmak için adayız” dedi.

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin seçimli genel kuruluna sayılı günler kala heyecan doruk noktasına ulaştı. Mevcut başkan İsmail Yüksel’in aday olduğu seçime Ankara’dan Ercan Soydaş’da seçimde aday olduğunu açıkladı. Birçok ilin oda başkanlarının desteği ve talebi ile aday olduğunu açıklayan Soydaş “30 Nisan’da İstanbul’a yeni bir dönem için geliyoruz” dedi.

Esnafın büyük taleplerinin olmasından dolayı TÖHOB başkanlığına aday olduğunu açıklayan Soydaş “ bu zamana kadar İsmail abinin yaptıkları için kendilerine teşekkür ederiz. TÖHOB’u ayakta tuttular, bu yıllara kadar ulaşmasına destek oldular. Biz Türkiye’de ki tüm halk otobüs camiasının sorunlarına çözüm olma adına yönetime talip olduk. Tüm illerin temsil edileceği bir yönetim ile TÖHOB’u ayağa kaldırmak istiyoruz. Öncelikli amacımız yasal mevzuatlarla ilgili belirsizlikleri çözümü ve her geçen gün yükü ağırlaşan ücretsiz yolculuklara çözüm bulmak olacaktır. Biz çalışmaya geliyoruz. Esnaflarımızın talepleri büyük diye geliyoruz” dedi.

Tüm Sektörü Desteğe Bekliyoruz

Çalışmak için çıktığımız bu yolda tüm illerin desteğini bekliyoruz diyen Soydaş “sorunlar büyük olsa da biz küçük bir camia değiliz. Birlikte mücadele ile aşılmaz denilen sorunları çözmek için TÖHOB yönetimine talibiz. Sektörümüzü hak ettiği değerle yönetmek için tüm oda, dernek, şirket, kooperatif ve hatta esnaflarımızın desteğini bekliyoruz. Çıkacak sonucun şimdiden sektörümüze hayırlar getirmesini dileriz” dedi.

ANKETE KATILMAK İÇİN:

http://www.halkulasim.com/anket/tohob-baskani-kim-olsun-istersiniz/2

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halk Otobüs Camiası Büyük Seçime HazırlanıyorÖnceki Haber

Halk Otobüs Camiası Büyük Seçime Hazırla...

İsmail Yüksel TÖHOB Başkanlığına AdaySonraki Haber

İsmail Yüksel TÖHOB Başkanlığına Aday

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar