İstanbul
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Dünya Denizcilik Konseyi'nden, Okyanus Taşımacılığı Reformu Yasası'nın Kongre Geçişine İlişkin Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya Denizcilik Konseyi'nden, Okyanus Taşımacılığı Reformu Yasası'nın Kongre Geçişine İlişkin Açıklama
Abone ol
13 Haziran 2022 - 2022 Okyanus Taşımacılığı Reformu Yasası, S.3580'in Kongre tarafından kabul edilmesinin ardından, Dünya Denizcilik Konseyi aşağıdaki açıklamayı yayınladı:

"Okyanus Taşımacılığı Reformu Yasası (OSRA) ile ilgili bugünkü oylama, yasama aşamasının ve Federal Denizcilik Komisyonu kural koyma sürecine geçişin sonucunu işaret ediyor. Kongre'nin bu tasarıyı hazırlamak için harcadığı zaman ve çabayı takdir ediyoruz ve OSRA'yı tedarik zincirindeki aksaklıkları en aza indirecek şekilde uygulamak için Federal Denizcilik Komisyonu ile verimli görüşmeler yapmayı dört gözle bekliyoruz.

"COVID-19 salgını boyunca, okyanus taşıyıcıları malları hareket halinde tutmak, mevcut her gemiyi ve her konteyneri konuşlandırmak, yelkenleri artırmak ve geleceğe yatırım yapmak için her şeyi yaptı. 2021 yılında, taşıyıcılar 42,5 Milyar ABD Doları değerinde rekor kıran 555 gemi sipariş etti ve 2022 yılında bugüne kadar 18,4 Milyar ABD Doları değerinde 208 gemi sipariş edildi. Ancak Amerika'nın limanları, demiryolları ve depoları aşırı yüklendiği ve artan ticaret seviyeleriyle başa çıkamadığı sürece , gemiler ithalatçıların yanı sıra ihracatçıların zararına limanların dışında sıkışıp kalacaktır.  

"ABD hükümet temsilcileri tarafından endüstrinin yanlış nitelendirilmeye devam edilmesinden dehşete düştük ve sert veriler ile enflamatuar retorik arasındaki kopukluktan endişe duyuyoruz. Asya - Amerika Birleşik Devletleri ticaretinde Amerikan halkına, endüstrisine ve hükümetine hizmet veren 22 (dokuz değil) uluslararası taşıyıcı, bu ülkeyi inşa eden, gıda, ilaç, elektronik, kimyasallar ve bağımlı olduğumuz diğer her şeyi ithal eden ve ihraç eden küresel tedarik zincirinin bir parçasıdır. Son yıllarda gördüğümüz artan oran seviyeleri, talebin arzı ve kara tarafındaki tıkanıklığı aştığı, pandemi ile ilgili bozulmalarla daha da kötüleşen bir işlevdir. Amerika Birleşik Devletleri'nin kendi Federal Denizcilik Komisyonu'nun son iki yılda yürüttüğü son Fact Finding 29 soruşturması da aynı sonuca vardı: "Pazarlarımız rekabetçidir ve yüksek okyanus navlun oranları, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde, gemi kapasitesinin arzını ezen benzeri görülmemiş tüketici talebi tarafından belirlenmiştir. Tıkanıklık, mevcut kapasiteyi daha da kısıtladı. '

"İthalat tıkanıklığı giderilene kadar, ihracat tıkanıklığı devam edecek. Dünya Denizcilik Konseyi, ABD ekonomisini pandemi boyunca destekleyen intermodal taşımacılık sisteminin güçlendirilmesinde gerçek bir etkiye sahip olabilecek liman altyapısına sürekli yatırım gibi gerekli kalıcı çözümleri takip etmek için federal ve eyalet politika yapıcılarının yanı sıra diğer taraflarla birlikte çalışmaya devam edecektir. Okyanus taşıyıcıları rekor miktarda kargo taşımaya devam ediyor ve yeni kapasiteye büyük yatırımlar yaptılar - Amerika'nın da aynı taahhüdü vermesi ve kara tarafındaki lojistik altyapısına yatırım yapması gerekiyor. "

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Türk, Yenilikçi Projelerine Devam EdiyorÖnceki Haber

Mercedes-Benz Türk, Yenilikçi Projelerin...

İGA İstanbul Havalimanı’na İki Uluslararası Ödül DahaSonraki Haber

İGA İstanbul Havalimanı’na İki Uluslara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar