darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3247
EURO35.0999
ALTIN2300.4

Daimler Buses Ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. Yöneticileri Girişimcilerle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Daimler Buses Ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. Yöneticileri Girişimcilerle Buluştu
Abone ol
Mobilite dünyasına yön verecek girişimleri desteklemek üzere düzenlenen Mercedes-Benz Türk Ventures x Fark Labs Tekmer Hızlandırma ve Yatırım Programı’na katılan ve ilk elemeleri geçen startuplar, Daimler Buses ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. yöneticileri ile buluştular. Gerçekleştirilen etkinliğe katılan startuplar, Daimler Buses ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. yöneticileri ile bir araya gelerek girişimlerini tanıtma fırsatını yakaladılar.

Daimler Buses Yönetim Kurulu Başkanı Till Oberwörder ile Daimler Buses Yönetim Kurulu Üyeleri ve Otobüs Grubu yöneticilerinin Türkiye ziyareti çerçevesinde bir etkinlik gerçekleştirildi. Daimler Buses Yönetim Kurulu Başkanı Till Oberwörder ve Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün’ün ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, Daimler Buses Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticileri ile Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu üyelerinin yanı sıra Mercedes-Benz Türk Direktörleri katıldı.

Söz konusu etkinlik çerçevesinde, Mercedes-Benz Türk Ventures x Fark Labs Tekmer Hızlandırma ve Yatırım Programı’na katılan ve ilk elemeleri geçen startuplar da Daimler Buses ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. yöneticileri ile bir araya gelerek girişimlerini tanıtma şansına sahip oldular.

StartUP programı ile 2017 yılında Türkiye’nin yenilikçi kalkınmasına destek vermeye başlayan Mercedes-Benz Türk, “Mercedes-Benz Türk Ventures” adını verdiği fon ile bu desteğini 2022’de daha odaklı ve daha uzun soluklu bir yatırım programına dönüştürdü. Şirket bu kapsamda, yatırım yapılacak girişimleri seçmek üzere Mercedes-Benz Türk Ventures x Fark Labs Tekmer Hızlandırma ve Yatırım Programı’nı hayata geçirdi.

Mercedes-Benz Türk’ün gücünü ve olanaklarını mobilite dünyasını değiştirecek girişimlere açan veNisan-Mayıs 2022 döneminde başvuruların yapıldığı programda, ön elemeyi geçen startuplar altı hafta süresince eğitim ve mentorluk programına katıldılar. Temmuz ayı içinde demoday ve ilk pitch’in gerçekleştirildiği programda, yatırım yapılacak girişimler 2022 yılı içeresinde belirlenecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAN’ın Yetkili Servis Şampiyonları Ödüllerini AldıÖnceki Haber

MAN’ın Yetkili Servis Şampiyonları Ödüll...

Opel’de Ağustos Ayına Özel TekliflerSonraki Haber

Opel’de Ağustos Ayına Özel Teklifler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar