İstanbul
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Büyükşehirler FSM Demirbaş İle Filolarını Yeniliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehirler FSM Demirbaş İle Filolarını Yeniliyor
Abone ol
Şehiriçi otobüsün önde gelen markası FSM Demirbaş, bünyesinde ki markalar ile şehirlerin filolarını yeniliyor. Son olarak Eskişehir ihalesi katılan FSM Demirbaş Otomotiv, BMC markalı otobüslerini teslime başladı.

Şehiriçi otobüs pazarında bireysel ve kurumsal müşterilerin öncelikli adres olan FSM Demirbaş Otomotiv, BMC, Karsan ve Temsa markaları ile otobüste liderliğini sürdürüyor. Belediyelerin de öncelikli tercihi haline gelen FSM Demirbaş, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 50 adetlik 12 metre otobüs ihalesinin de kazananı oldu. 2019 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihale ile 60 adet otobüs daha teslim etmiş olan FSM Demirbaş son ihale ile şehirde ki otobüs sayısını 110'a çıkarıyor. Garanti ve bakım hizmetlerini de kapsayan ihale şartları ile tüm araçların bakım süreçleri de FSM Demirbaş Otomotiv tarafından yürütülecek.

Kredi olanaklarının zorlaşması ve otobüs fiyatlarının döviz sebebi ile yükselmesinin yükü bireysel ve kamu filolarının değişimini zorlamaya başladı. Finansal gücü ile Belediyelere değişimde büyük imkanlar sunan FSM Demirbaş Otomotiv teslimini sağladığı araçların gelirleri ile belediyelere ödeme fırsatı sunuyor. Büyük otobüs stoku ve finansal kolaylıkları ile son 7 yılda belediyelerin öncelikli tercihi haline gelen FSM Demirbaş; Bursa, Samsun, Kocaeli, Trabzon, Ordu, Eskişehir, Van, Antalya gibi birçok şehrin ihalesini kazanan taraf oldu. 

Teslimat öncesi açıklamalarda bulunan FSM Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş; "Eskişehir bizim için çok değerli bir şehir. Çünkü ilk defa burada bakım paketli bir ihale almıştık. 2019 yılında teslim ettiğimiz araçlarımız halen büyük bir hizmet sunuyor Eskişehir'e. Bu sebeple ihaleyi gerçekten kazanmak istedik. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne çok uygun koşullar ile güzel bir teklif sunduk. İhaleyi kazandığımız ve Eskişehir'de otobüs filomuzu yükselttiğimiz için mutluyuz. Şuan araçlarımız Eskişehir'e ulaştı. Çok yakın zamanda Büyükşehir Belediyesi'nin onayı ile seferlerine başlayacaklardır.

Biz bu kriz sürecinde daima devletimizin ve halkımızın yanında olduk. bu doğrultuda hem satış hem de satış sonrası için elimizden gelen en uygun imkanları sunuyoruz. Geniş otobüs stoku ile müşterilerimizi bekletmeden teslimatlarımızı sağlıyoruz. En makul vadelendirme imkanları ile müşterilerimizin yükünü hafifletiyoruz. Bireysel otobüsçülerimize de takas imkanları ve en uygun kredi olanaklarını sağlıyoruz. Kamu ihalelerinde son dönemde çok aktif olduk. Bu alanda ki çalışmalarımız daha da devam edecektir" dedi.

FSM Demirbaş Otomotiv Kazandırmaya Devam Ediyor

Kurulduğu günden bu yana başta bireysel işletmeciler olmak üzere tüm müşterilerine uygun ödeme koşulları ve alım kolaylıkları ile öne çıkan FSM Demirbaş Otomotiv, değişimde öncelikli tercih olmaya devam ediyor. 2004 yılından beri liderliğini koruyan FSM Demirbaş Otomotiv şehiriçi otobüs ve kamyonlar ile ağır ticari araç sektöründe büyümesini sürdürüyor. Stoktan satış imkanları ile gün içerisinde teslimat seçeneği sunan FSM Demirbaş Otomotiv 2. el ve uygun ödeme koşulları ile işletmecilere destek olaya devam ediyor.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyundai Santa Fe TanıtıldıÖnceki Haber

SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyund...

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem BölgesindeSonraki Haber

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar