İstanbul
DOLAR32.3433
EURO34.8904
ALTIN2389.8

Busworld Almatı’ya AKIA Çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Busworld Almatı’ya AKIA Çıkarması
Abone ol
Türkiye’de başlayan üretim hamlesi ile dünyada adından söz ettiren AKIA, yurtiçi ve ihracat satışları ile tüm şehirlerin gözdesi olma yolunda hızla ilerliyor. Yenilikçi ürünleri ile otobüs pazarında çığır açan AKIA, Kazakistan’da düzenlenen Busworld Fuarı’na katıldığı ürünlerle başarısını yeniden gösterdi.

Kazakistan’ın Almatı şehrinde düzenlenen Busworld Fuarı’na 3 ürünü ile katılan AKIA yeni ürünleri ile yurtdışı pazarlarda da aranılan markalar arasında yer almayı başardı. 2 yeni ürünün de tanıtımı yapılan fuarda otobüs pazarında her segmentte iddialı olma yolunda ilerliyor. En son Türkiye’de düzenlenen Transist Fuarı’nda tanıtımı yapılan çift katlı AKIA markalı otobüsün büyük ilgi görmesinden sonra yeni ürünün tanıtımına da start veren AKIA bu fuarda da yine yepyeni bir ürünle başarısını sundu.

8 Metrelik AKIA

Üretimine 12 metrelik belediye tipi otobüs ile başlayan AKIA gösterdiği satış başarıları ile ürün gamını genişletmeyi sürdürüyor. Devamında tam alçak tabanlı olarak geliştirilen 9 metre halk otobüsü ise sınıfında ilk olmayı başardı. Sonrasında tüm dünyada adından söz edilmesini sağlayan 25 metrelik metrobüs aracı ile teknolojik ve mühendislik açısından da otobüs sektöründe zirvede olduğunu gösterdi. Devamında başta İstanbullu halk otobüsçülerin ihtiyacına cevap vermek için geliştirilen ve sonrasında yurtdışı pazarlardan da güzel dönüş alan çift katlı AKIA ile de büyümeyi sürdüren firma yepyeni bir ürünü ile de Kazakistan’da kendinde söz ettirdi.

Özellikle küçük otobüs pazarının önemli ihtiyaçlarından biri olan alçak tabanlı 8 metre sınıfı segmente hizmet verme amacı ile geliştirilen AKIA’nın yeni otobüsü fuarın gözdesi oldu.  Türkiye’de daha tanıtılmayan fakat yakın zamanda gelmesi beklenen AKIA Ultra LF 8 aracı şimdiden otobüs esnafının ilgisini çekmeyi başardı.

Yurtiçi ve ihracat pazarlarında en aranılan markalar konumuna yükselen AKIA, geniş ürün gamı ile de toplu ulaşımda her segmentte ürün sunar konuma yükseldi.

Standa Yoğun İlgi

Kazakistan’da ilki düzenlenen Busworld Fuarı’na özellikle Orta Asya ülkeleri, Rusya, Çin gibi ülkelerden geniş katılım sağlandı. Farklı katılımcılardan yoğun ilgi gören AKIA standı, fuar vesilesi ile de birçok bağlantılar ve ön siparişler alma fırsatı yakaladı. Farklı pazarların da tercihleri arasına giren AKIA sunduğu geniş ürün gamı ile şehirlerin her alanda ki toplu ulaşımına yenilikçi çözümler sunuyor.

Otobüs üretiminde yenilikçi çözümler ile liderliği hedefleyen AKIA, yaptığı yatırımlar ile istihdama katkı sağlarken, geniş ürün gamı ile de şehirlerin ulaşım sorunlarına en doğru çözümleri sunuyor. ARGE yatırımları ile kaliteli ürünler ortaya koyan AKIA, sunduğu ürünler ile hem esnafın yükünü azaltmakta hem de kesintisiz ulaşım ile şehirlere hizmet sunmakta.

Toplam satın alma maliyetleri göz önüne alınarak üretilen ürünler ile müşterilerine satış sonrasında da kazandıran AKIA markalı otobüsler, dünya yollarında hızla artmaya devam ediyor. Özellikle Türkiye’de üretilerek başta balkan ve Avrupa ülkelerine satışları ile adından söz ettiren AKIA, ihracatta da ülkemizi desteklemektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Continental’den Side Tur Kaptanlarına Lastik EğitimiÖnceki Haber

Continental’den Side Tur Kaptanlarına La...

Gelir Vergisinde Büyük İndirimSonraki Haber

Gelir Vergisinde Büyük İndirim

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar