İstanbul
DOLAR32.5385
EURO34.9478
ALTIN2431.7

Bukart’ın Bayilik Ağı Büyüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bukart’ın Bayilik Ağı Büyüyor
Abone ol
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaray ve otobüslerle ulaşımda kullanılmasının yanında BESAŞ...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaray ve otobüslerle ulaşımda kullanılmasının yanında BESAŞ bayilerinden yapılan alışverişlerde de geçerli olan Bukartları yaşamın her alanına entegre etmek amacıyla çalışmalara başladı. Bu kapsamda Bukart satış noktalarının sayısının artırılması amacıyla yeni bayilik başvuruları alınmaya başladı.

Toplu ulaşımda para dönemi bitiyor
Bursa'da kent içi toplu taşımada yaygın olarak otobüs ve Bursaray hatlarında kullanılan Bukart'ların minibüslerde de geçerli hale gelmesiyle ilgili altyapı çalışmaları hızla sürüyor. Yakın bir zaman içinde tüm minibüslerde de Bukart'ların geçerli olacağı göz önünde bulundurulurken, vatandaşların daha kolay kart dolumu yapabilmeleri için bayilik sayısının artırılması için de çalışmalar başladı. Bursaray Görükle ve Emek hatları tamamlanma aşamasına gelirken özellikle bu bölgelerde ve bayi sayısının az olduğu Yıldırım bölgesinde Bukart satış noktaları da artırılacak.

Bukart yaşamın her alanında
Bukart, halen Bursaray, Tramvay hattı, belediye, BURULAŞ ve özel halk otobüsleri ile BESAŞ bayilerinde yapılan alışverişlerde kullanılıyor. Kültürpark ve havuzlupark'ta da geçerli hale gelecek olan Bukartlar yakın bir zaman içinde şehir içi taşımacılık yapan tüm minibüsler gibi alternatif ulaşım araçlarında da geçerli hale gelecek. Böylece Bukart sahibi olan vatandaşlar, şehir içinde para taşımadan yolculuk yapabilirken, Kültürpark ve Havuzlupark'taki hizmetlerden de yararlanabilecek.

Bayilik başvuruları alınıyor
Vatandaşların Bukart'a kolay ulaşımının sağlanması amacıyla Bukart satış noktalarının sayısı da artırılıyor. Bukart bayiliği talebinde bulunan esnafın müracaatları Burulaş'ta alınıyor. Sattıkları bilet üzerinden komisyon alan bayiler, bukart makinesi almak için ödedikleri depozitoyu, makineyi iade etmeleri halinde geri alabiliyorlar. Bukart bayiliği almak isteyen esnafların, başvurularını Burulaş'a yapmaları gerekiyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZF'nin 100.000'inci Şanzımanı Yola ÇıktıÖnceki Haber

ZF'nin 100.000'inci Şanzımanı Yola Çıktı

Trabzonlu Takkart’ı BeğendiSonraki Haber

Trabzonlu Takkart’ı Beğendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar