darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Boğaz’da Yelkenler Foraydı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boğaz’da Yelkenler Foraydı!
Abone ol
“Alvimedica Cup’ışalım mı?” iki günlük heyecan dolu yarışın ardından tamamlandı. Hafta sonu, ilk gün Boğaz’da, ikinci gün Caddebostan parkurunda yapılan yarışlara katılan 51 takım, yelkenlere fora keyfi yaşatan rüzgarın etkisiyle ‘cup’ışmanın tadını çıkardı.

Türkiye’nin girişimsel kardiyoloji alanındaki tek dünya markasıAlvimedica sponsorluğunda, Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü (TAYK) ve Naviga işbirliğiyle gerçekleştirilen “Alvimedica Cup’ışalım mı?” dün Caddebostan parkurunda yapılan iki şamandıra yarışıyla sona erdi.

13 Eylül Cumartesi günü İstanbul Boğaz’ı parkurunu tamamlayan 51 tekne, dün 12:50’de hakem komitesinin başlama düdüğüyle ve 12-16 knot arasındaki iyi bir rüzgârla start aldı. Takımlar, keyifli esen rüzgâr sayesinde yelken sporunun tüm güzelliklerini bu iki yarışta tattı ve ‘cup’ışmanın keyfine vardı. Centilmenlerin sporu olarak bilinen yelkenciliğin birbirinden güzel karelerinin yansıdığı organizasyonda, ekipler kıyasıya yarıştı.

İki gün boyunca yapılan toplam üç yarışta kazananlar, Fenerbahçe-1 Garanti Sailing, Güneş Sigorta Falcon ve Abank Cenoa oldu. Takımlar yaklaşık 50 bin TL tutarındaki hediyelerini ve Alvimedica tarafından özel tasarımla üretilen kupalarını 18 Eylül akşamı yapılacak törenle alacak.

Alvimedica VOR’da Türkiye’yi temsil edecek!

“Cup’ışmalım mı?” yelken yarışı, bu sene 11’inci defa düzenlendi. Bu keyifli mücadelenin bu seneki sponsoru olan Alvimedica, dünyanın en uzun, zorlu ve önemli spor etkinliklerinden biri olan Volvo Ocean Race’e katılan ilk Türk markası olacak. Dünya çapında 1.5 milyar kişinin takip ettiği heyecan dolu spor mücadelesi Volvo Ocean Race’te ilk kez Türk bayrağını dalgalandıracak olan Alvimedica, Türkiye’de de ‘Cup’ışalım mı? yelken yarışına sponsor olarak üç tarafı denizle kaplı ülkemizde yelken sporunun gelişimine destek olmayı hedefledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ABD’nin En Prestijli Teknoloji Ödülü Çılgın Türk'eÖnceki Haber

ABD’nin En Prestijli Teknoloji Ödülü Çıl...

Yola Karlı Çıkmak İçin Herkes Euromaster’a GeliyorSonraki Haber

Yola Karlı Çıkmak İçin Herkes Euromaster...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar