İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Bisikletliler Derneği’nden İETT’ye Ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bisikletliler Derneği’nden İETT’ye Ödül
Abone ol
İETT, Bisikletliler Derneği’nin 6.yılı kutlama etkinliğinde derneğe yaptığı katkı nedeniyle ödüllendirildi. Ödülü İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı aldı.

Ödül töreninde konuşan İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, bisikletli seyahatin yaygınlaşması ve spora destek amacıyla bisiklet aparatlı otobüsleri İstanbulluların hizmetine sunduklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın desteğiyle bir çok projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Baraçlı, “İlk etapta 20 tane otobüse bisiklet aparatı taktık. Bunların sayılarını daha da artırmayı hedefliyoruz. İstanbul’da seyahat etmenin konforunu artırma gayreti içerisindeyiz.  Son bir yılda 1705 yeni otobüsü hizmete aldık. Bu otobüslerin hepsi engelli erişimine uygun, alçak tabanlı, euro5 motorlu karbon emisyonları çok düşük araçlar. Otobüslerimizde sadece bisiklet aparatı değil aynı zamanda wifi, şarj cihazları gibi teknolojik aparatlarda yer alacak.” dedi.

Bisikletliler Derneği’nin kuruluşunun 6. yılında, Hilton Garden İnn Hotel’de ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül törenine İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, Bisikletliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Suyabatmaz ile dernek üyeleri katıldı. İETT’nin bisiklet aparatlı otobüsleri hizmete almasından dolayı ödüllendirildiği gecede ödülü İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı aldı.

Empati haftasında otobüsleri kullanıyoruz

Gerçekleştirecekleri projelerle kendisinin de işe bisikletle gitmeyi düşündüüğünü ifade eden Baraçlı, “Garajlara bisikletle gitmek biraz daha farklılığı ortaya çıkartıyor. Biz farklılığı ortaya çıkartmak için bir çok projeyi hayata geçirdik. Örneğin empati haftamız var. İki ayda bir, bir hafta boyunca ben dahil hepimiz tüm hizmet araçlarını bırakıyoruz. Memur servisleri de kalkıyor. Hepimiz otobüslerle seyahat ediyoruz. Raporlama sistemiyle, yaşanan aksaklıkları sahada görüp iyileştirme çalışmalarını yapıyoruz. Bu uygulamayı üç aydan iki aya düşürdük. Biraz daha gayret gösterip bir aya düşüreceğiz. Hedefimiz İstanbul’da toplu ulaşımın hizmet kalitesini artırmak. Hizmeti yerine getirirken insan faktörü de çok önemli. O yüzden bizler şoförlerimize de eğitimler veriyoruz. Kültür üniversitesinde 7 bin şoförümüze halkla ilişkiler ve vatandaş memnuniyeti gibi eğitimler verdirdik.” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Temsa TS45" ile Amerika’yı FethettiÖnceki Haber

"Temsa TS45" ile Amerika’yı Fethetti

Karaman-Mersin Demiryolu Hattı 2014 Yatırım ProgramındaSonraki Haber

Karaman-Mersin Demiryolu Hattı 2014 Yatı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar