İstanbul
DOLAR32.2399
EURO34.9385
ALTIN2431.9

Beylik Orman Ürünleri’nin Tercihi Yine Krone Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beylik Orman Ürünleri’nin Tercihi Yine Krone Oldu
Abone ol
Sektörün önde gelen nakliyat firmalarından Beylik Orman Ürünleri, filosuna eklediği 2 adet yeni Profi Liner 2 ile filosundaki Krone sayısını 27 adede çıkarttı.

Krone, karayolu taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan kuruluşların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak, Beylik Orman Ürünleri de tercihini bir kez daha Krone’den yana kullandı. Yurtiçinde ve Romanya’da faaliyet gösteren firma, mevcut filosuna ek olarak 2 adet Krone Profi Liner 2’yi Doğuş Otomotiv Krone Yetkili Satıcısı Flash Otomotiv’den teslim aldı ve filosundaki Krone römork sayısını 27 adede çıkarttı. Teslimat törenine katılan Beylik Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karahasanoğlu, Krone markasını süregelen işbirliği çerçevesinde yakından tanıdıklarını ve markanın uluslararası standartlarda üretim yaptığına dikkat çekerek, “Sağlamlığı, yüksek ikinci el değeri, düşük bakım maliyetleri nedeniyle Krone markasını tercih ettik, Krone’nin sağladığı kullanım kolaylıkları ve Doğuş Otomotiv ile süregelen işbirliğimizden memnunuz. Bu nedenle, filomuzu genişletirken seçim hakkımızı yine Krone’den yana kullandık.” dedi.

30 ton ve üzeri yüklerle yapılan tüm güvenlik testlerinden başarı ile geçen Krone, Profi Liner modelinde kayar çatı ve hidrolik çatı kaldırma gibi sistemler ile kullanıcılarına kolaylık sağlayan üstün özellikler sunuyor. Üst yapısı farklı çeker tipleriyle uyumlu bir şekilde kullanılabilmesi için  “yükseklik ayarlı” olarak üretilen Profi Liner 2, tüm taşıma tipleri için uygun olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca tüm Krone tenteli modellerinde olduğu gibi standart olarak sunulan ve kaza anında 16 ton ve üzeri darbelere dayanıklı çelik ön duvarı ve KTL kataforez kaplama sayesinde kullanıcısına sunmuş olduğu 10 yıllık paslanmazlık garantisi ile dikkat çekiyor.

1996 yılında İstanbul’da kurulan Beylik Orman Ürünleri firması, inşaatlık ve doğramalık kereste, ahşap, döşeme ve lambri alanlarında hizmet vererek sektöre giriş yaptı. 2000 yılında sektördeki gelişmeler ve günün koşullarına ayak uydurmak için faaliyet alanını genişleten firma, halen mobilya malzemeleri olan sunta, MDF ve laminat parke ticaretinde faaliyetlerini sürdürüyor. Ayrıca, 2007 yılından bu yana Beylik Transport adı altında yurtiçi ve yurtdışında taşıma faaliyetinde bulunmaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“1 Litre Yakıtla 2980 Km Yol”Önceki Haber

“1 Litre Yakıtla 2980 Km Yol”

Gözde Taşımacılığın Tercihi Ford Cargo 1846T ÇekiciSonraki Haber

Gözde Taşımacılığın Tercihi Ford Cargo 1...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar