İstanbul
DOLAR32.6032
EURO34.8062
ALTIN2498.3

Batı Innovative Logistics, Break Bulk 2023 Fuarı'nda Dikkat Çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Batı Innovative Logistics, Break Bulk 2023 Fuarı'nda Dikkat Çekti
Abone ol
BATI Innovative Logistics, küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında kaliteyi ve mükemmelliği sağlayarak müşterilerinin beklentilerini aşan bir servis sağlama misyonu ile 30 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. Kaliteli hizmet anlayışı ve çözüm ortaklığı haricinde uluslararası fuarlarda da Batı Innovative Logistics adından söz ettiriyor. Sektörün öncü lojistik şirketlerinden olan BATI Innovative Logistics, Break Bulk 2023 Fuarı'na katılımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Fuar boyunca değerli bağlantılar ve sektörün geleceği hakkında gerçekleştirilen önemli görüşmelerle, başarılı bir etkinlik deneyimi yaşayan BATI Innovative Logistics, uluslararası alanda çalışmalarına devam ediyor.

BATI Innovative Logistics, İzmir, Mersin, Şanlıurfa, Bursa, İzmit, Gaziantep, İskenderun, İST Havalimanı, Ankara, Çanakkale Limanı, Derince’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip bir şirket. Uluslararası alanda faaliyetlerini uzun yıllardır sürdüren şirket, şu anda Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere Express kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerine devam ediyor. BATI Innovative Logistics verdiği tüm hizmetlerin yanı sıra uluslararası fuar katılımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Verimlilik Odaklı Bir Fuar Deneyimi

Break Bulk 2023 Fuarı, sektör profesyonellerinin bir araya geldiği, yenilikleri paylaştığı ve iş birliklerinin güçlendiği önemli bir platform olarak öne çıkıyor. Bu yılki fuara katılımı ile BATI Innovative Logistics lojistik alanındaki gücünü ve liderliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Stand alanında, fuar ziyaretçilerine sunduğu çözümler ve yeniliklerle dikkatleri üzerine çekti. Fuar deneyimlerini aktaran BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, Break Bulk 2023 fuarı BATI Innovative Logistics için verimlilik odağında geçti açıklamasında bulundu. 

Yeni Networklerin Edinildiği Değerli Bir Platform

“Break Bulk 2023 Fuarı, sektörün önde gelen iş insanları ve profesyonelleriyle bir araya gelme fırsatı sunan bir buluşma noktasıydı. Şirket olarak, etkinlik boyunca değerli networkler kurma ve mevcut ilişkilerimizi güçlendirme imkânı bulduk. Sektördeki yenilikleri takip etmek, iş birliklerini geliştirmek ve yeni fırsatları keşfetmek için bu tür etkinliklerin önemini her zaman vurguluyoruz” açıklamasında bulunan BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, katıldıkları tüm fuarların lojistik sektörü açısından ayrı bir önemi olduğunun altını çiziyor.

Sektöre Yön Verecek İş İnsanlarıyla Önemli Görüşmeler

Break Bulk 2023 Fuarı, sektörün geleceği ve taşımacılık alanındaki yenilikler hakkında önemli bir tartışma platformu. BATI Innovative Logistics olarak her yıl düzenli katılım sağladığımız Break Bulk bu yıl bizim için çok daha anlamlı açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Aydın, “Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda kritik adımlar atıyor, önemli yatırımlar yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl hedeflerimizin üzerinde bir performansla yılı tamamladık. Bu yıl ise daha yılın yarısında hedeflerimizin 2 katına ulaştık. İş insanları, uzmanlar ve sektör liderleriyle gerçekleştirdiğimiz görüşmeler, sektördeki trendlerin yanı sıra gelecekteki potansiyelleri değerlendirmemize olanak sağladı. Bu görüşmeler, BATI Innovative Logistics olarak stratejilerimizi ve hizmetlerimizi şekillendirmemizde bize büyük bir ilham kaynağı oldu” açıklamasında bulundu.

Break Bulk 2023 Fuarı'ndan Memnuniyetle Ayrılıyoruz

Break Bulk 2023’ü değerlendiren Aydın, “Bizim için Break Bulk 2023 Fuarı, verimli bir fuar deneyimi sunmanın yanı sıra sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve iş birliklerimizi güçlendirmek için önemli bir fırsat oldu. BATI Innovative Logistics olarak, müşterilerimize kaliteli hizmetler sunmaya devam ederken, sektörün geleceği hakkında öngörülerimizi ve yenilikçi yaklaşımımızı sürdürmeye kararlıyız”dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OPLOG ABD’deki İlk Deposunu Şikago’da AçtıÖnceki Haber

OPLOG ABD’deki İlk Deposunu Şikago’da Aç...

Otokoç Otomotiv’den iUGO’ya 1 Milyon Dolarlık YatırımSonraki Haber

Otokoç Otomotiv’den iUGO’ya 1 Milyon Dol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar