İstanbul
DOLAR32.2045
EURO35.0601
ALTIN2511.1

BASF’nin Sponsorluğunda 5. Otomotiv Kongresi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BASF’nin Sponsorluğunda 5. Otomotiv Kongresi
Abone ol
BASF’nin Otomotiv Boyaları sponsorluğunu üstlendiği 5. Otomotiv Kongresi, “Gelişim için Değişim” başlığı altında düzenlendi.

OYDER’in bu sene beşincisini düzenlediği Otomotiv Kongresi, “Gelişim için Değişim” başlığıyla 22 Mayıs’ta Hilton İstanbul’da gerçekleştirildi. Dünyanın lider kimya şirketi BASF’nin sponsorluğunu üstlendiği kongreye, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Meksika Eski Devlet Başkanı Felipe Caldaron konuşmacı olarak katıldı.

24 yıldır faaliyet gösteren ve her yıl düzenlendiği otomotiv kongreleriyle sektöre yön veren OYDER (Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği), bu yıl, değişimi algılamak ve yeni dünya düzenine ayak uyduracak stratejileri belirlemek amacıyla 22 Mayıs tarihinde Hilton İstanbul’da 5. Otomotiv Kongresi’ni gerçekleştirdi. “Gelişim için Değişim” başlıklı kongrede, otomotiv sektöründe politik, teknolojik ve sosyal yeniliklere yönelik farkındalığının arttırılmasına ilişkin değerlendirmeler paylaşıldı.

Otomotiv sektörünün farklı kesimlerinden çok sayıda üst düzey yöneticinin katıldığı kongrede, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan otomotiv sektörünün Türk Ekonomisi’ndeki konumu ve önemi hakkındaki görüşlerini aktarırken, Meksika Eski Devlet Başkanı Felipe Calderon ise ülkesinde hayata geçirdiği reformlarla Meksika’nın dünya ekonomisinde önemli bir oyuncu olmasına dair tecrübelerini paylaştı. Kongre kapsamında OYDER Başkanı Şükrü Ilısal, BASF Coatings Oto Tamir Boyaları Ülke Müdürü Burhan Engin'e katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.

Dünyanın lider kimya şirketi BASF’nin grup şirketlerinden BASF Coatings, bu sene de kongrenin Otomotiv Boyaları sponsorluğunu üstlenerek OYDER’i ve otomotiv sektörünü desteklemeye devam ediyor. BASF’nin Dilovası’nda bulunan Otomotiv Tamir Renk Laboratuarı’nda faaliyet gösteren deneyimli ekibi, Türkiye’nin ve Avrupa’nın her yanından müşterilere renk karışım formülleriyle hizmet sunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelsiz ve Yaya Öncelikli Bir Antalya’Önceki Haber

Engelsiz ve Yaya Öncelikli Bir Antalya’

Ahmet Bukan Köprüsü’nü YenileniyorSonraki Haber

Ahmet Bukan Köprüsü’nü Yenileniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar