darussafaka
İstanbul
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Aytemiz’den Bayram Öncesinde Seyahate Çıkacaklar İçin Araç Kiralama Fırsatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aytemiz’den Bayram Öncesinde Seyahate Çıkacaklar İçin Araç Kiralama Fırsatı
Abone ol
Ramazan Bayramı döneminde iki milyon kişinin yola çıkması beklenirken Aytemiz ve araç kiralama platformu Miniyol’un yeni iş birliği ile Aytemiz Vaay kullanıcıları araç kiralamalarında yüzde 10 indirimli seyahat edecek.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalması ile birlikte Aytemiz, yeni nesil araç kiralama platformu Miniyol ile yaptığı iş birliğini duyurdu. Tatil hazırlıklarına devam edenler için yapılan iş birliği kapsamında Aytemiz Vaay kullanıcıları, Miniyol üzerinden yapacakları araç kiralamalarında yüzde 10 indirim kazanacak. Ayrıca Vaay uygulaması ile depolarını yüzde 3’e varan avantajla dolduracak.

Halihazırda yüzde 3 indirimle, araçlarından inmeden, hızlı ve temassız bir şekilde akaryakıt alabilen Aytemiz Vaay kullanıcıları; bu iş birliği kapsamında artık araç kiralarken de indirim kazanma imkanına sahip olarak avantajlı yolculuk yapacaklar.

10 Nisan’da başlayan kampanya 10 Temmuz 2023’e kadar devam edecek. Aytemiz Vaay kullanıcıları, mobil uygulama üzerinden alacakları kodu Miniyol’daki “kupon kodu” alanına girerek araç kiralamalarında anında yüzde 10 indirim kazanacak.

Kampanya kapsamında Miniyol kullanıcıları da Aytemiz Vaay avantajlarından faydalanabilecek. Miniyol tarafından paylaşılan kodu, Aytemiz Vaay mobil uygulamasında bulunan “katılım kodu” alanına girerek yüzde 3’e varan indirimle akaryakıt almaya başlayabilecekler.

Lastikborsasi.com ve Miniyol gibi markalarla iş birliği yaparak kullanıcılarına özel fırsatlar sunan Aytemiz Vaay uygulaması hayat kolaylaştıran avantajlar sunmaya devam ediyor. Ayrıca esnek Vaay alt yapısı sayesinde Hepsiburada, İş Bankası (Pazarama), Arabam.com ve Plodsi gibi kurumların müşterilerine online akaryakıt satış hizmeti vermesine de imkan sağlıyor.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amazon’da Tanınan İlk Türk Teknoloji Lojistik Firması ShipentegraÖnceki Haber

Amazon’da Tanınan İlk Türk Teknoloji Loj...

WWCOTY’de 'Yılın En İyi 4x4 ve Pick-up Modeli’' Seçilen Ford Ranger YenileniyorSonraki Haber

WWCOTY’de 'Yılın En İyi 4x4 ve Pick-up M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar