İstanbul
DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4

ASİS CT Şehirlerin Geleceği İçin Çalışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASİS CT Şehirlerin Geleceği İçin Çalışıyor
Abone ol
Asis Elektronik, akıllı şehir çalışmalarını “ASİS CT-City Technologies” markası altında gerçekleştirmeye devam ediyor. Dünyanın 13 ülkesinde, Türkiye’nin ise 81 ilinde gerçekleştirdiği faaliyetleriyle ihracat odaklı bir büyüme sürdüren Asis CT, vizyon paylaşımı ve yeni ürünleri ile 15-16 Ocak’ta düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ne katıldı.

Akıllı şehirler, yaşam kalitesini artırmak için şehir altyapısı ile teknolojiyi bir araya getirdi. Geleceğin şehirleri, temellerini teknoloji üzerine inşa etmeye başladı. 17’si büyükşehir olmak üzere 65 noktada hizmetleri ile yer alan Asis CT de çalışmalarını bu doğrultuda şekillendirdi. Tüm sistem ve ekipman üretimlerini yerli ve milli imkanlarla gerçekleştiren Asis CT, yer aldığı özel projeler ve edindiği profesyonel tecrübe ile ortaya çıkardığı anahtar teslim çözümlerini Ankara ATO Congresium’da ilk kez tanıttı.

Türkiye’nin her bölgesinde yer alma hedefiyle belediyelere sunduğu hizmetleri ve çalışmalarını arttırmak isteyen Asis CT’nin Mobil Kamera Sistemleri, Kişi&Yolcu Sayma Sistemleri, Elektronik Ücret Toplama Sistemleri, Dijital Bilgilendirme Sistemleri, Akıllı Bisiklet ve Scooter alanlarında geliştirdiği teknolojileri kongreye damgasını vurdu.

2020’de ihracat hedefleri büyüyor

Teknolojik katma değer yaratarak şehirlerin geleceğini şekillendirme vizyonu doğrultusunda yurtiçi ve yurt dışı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Asis CTGenel Müdürü Fatih Gündoğan, “Gerçekleştirdiğimiz ihracat çalışmaları ile de dünya şehirlerine geleceğin teknolojisini taşıyoruz. Son iki yıldır ciromuzun yüzde 20’si ihracattan oluşuyor. Kendimize koyduğumuz hedefler ile markamızı global bir oyun kurucu konumuna getirdik. 2020 hedeflerimiz arasında ise ihracat çalışmalarımızı artırarak, ciromuzun yüzde 50’sini yurtdışından elde etmek yer alıyor. Bu hedef doğrultusunda kendi başarımızı katlayarak ilerleyeceğimize inanıyoruz” dedi.

“Türkiye’ye akıllı sistemler sunuyoruz”

Şehir hayatını kolaylaştırabilmek adına belediyeler ile iş birliği içinde olduklarını belirten Gündoğan; “Türkiye’de 81 ilde faaliyet gösteriyoruz. Akıllı şehir çözümlerimizin olduğu bölgeleri genişletmek istiyoruz. Şu an ülke genelinde ve dünyada öne çıktığımız konulardan biri akıllı kart çalışmalarımız. Yurt içi ve yurt dışında sistemlerimiz toplam 21.500 araçta kullanılıyor. 16 Milyon kart ve 6 milyar işlem sayımız bulunmakta. Bunun yanı sıra yakın zamanda insanların ellerinden düşürmeyecekleri bir mobil ulaşım platformu hazırlıyoruz” dedi.

Akıllı şehirler odağında zengin bir seçenek havuzu oluşturmayı amaçladıklarını belirten Gündoğan; “Belediyelerin hem ulaşım araçları hem de çevre ve enerji gibi diğer sensörlerden elde edecekleri veriler doğrultusunda hayatı kolaylaştıracakları bir akıllı şehir platformu üzerinde çalışıyoruz. Akıllı Bisiklet ve Scooter alanlarında da öncü çalışmalarımız bulunuyor” dedi.

Akıllı şehir çalışmalarının bütüncül bir yaklaşım ile ölçülebilir ve sürdürülebilir olması gerektiğine değinen Gündoğan, bu bağlamda verinin ve analizin önemli olduğunu vurguladı. Asis CT olarak şehirlere bir bütün olarak baktıklarını, uçtan uça hizmet sunduklarını ve belediyelere akıllı şehir stratejilerinin oluşturulmasında da destek verdiklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZF Aftermarket ile Kışa HazırsınızÖnceki Haber

ZF Aftermarket ile Kışa Hazırsınız

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, BMC Fabrikasını Ziyaret EttiSonraki Haber

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, BMC Fab...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar