İstanbul
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.5

Araç Tasarımında Dünya'yı Şaşırtıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Araç Tasarımında Dünya'yı Şaşırtıyoruz
Abone ol
Bir ofiste bulunması gereken ihtiyaçların hepsini araç içine yerleştiren Erbakan Malkoç, baştan yarattığı araçlarla dünyayı şaşırtıyor.

Fabrika çıkışı araçları baştan yaratarak, otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren, Erbakan Malkoçyönetimindeki Dizayn VIP ekibi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumunu müşterilerine sunuyor.

Erbakan Malkoç yönetimindeki Dizayn VIP ekibi, dünyanın birçok ülkesinden ihraç kaydıyla getirilen lüks araçların içlerini yeniden tasarlıyor ve bazılarını ortadan kesip uzatıyor. Araçları, kendi ekibinin geliştirdiği yazılımlarla cep telefonunda hükmedilir hale getiriyor. Müşterileri arasında krallar, prensler, ünlü siyaset adamları, işadamları, futbolcu ve sanatçılar da olan Erbakan Malkoç, Avcılar'daki ‘tasarım ve uygulama'fabrikasında araçları yürüyen ofisler haline getiriyor.

Üretiminin büyük bir kısmını ihraç eden ünlü tasarımcı, üst segment araçları ile dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Üst düzey yöneticilerin, sanatçıların ve bürokratların tercih ettiği Dizayn VIP, otomobil dizaynının yanı sıra; minibüs, otobüs, yat, helikopter ve jetlerin içini de dizayn ediyor.

Ünlü Tasarımcı Erbakan Malkoç'un Ünü Dünyaya Yayıldı…

İş yaşamında trafikte geçirilen süreyi verimli hale getirmek için yürüyen ofisler tasarlamanın getireceği artı değerin farkında olan Erbakan Malkoç, otomobil iç dizaynı konusunda her geçen gün harikalar yaratmaya devam ediyor. Son olarak 83'ncüsü düzenlenenCenevre Otomobil Fuarı'nda ilk kez Türk tasarımı araçları sergileyen Erbakan Malkoç, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in hayranlığını kazandı. Tasarımlarıyla dünyanın ilgisini çeken ünlü tasarımcı Erbakan Malkoç yeni projelerini sır gibi gizliyor. Erbakan Malkoç tasarladığı araçların büyük bir kısmını Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gürsel Turizm "Dubai Okul Taşımacılığı Konferansında"Önceki Haber

Gürsel Turizm "Dubai Okul Taşımacılığı K...

Emektar Otobüsler Anadolu’ya Hizmet EdecekSonraki Haber

Emektar Otobüsler Anadolu’ya Hizmet Edec...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar