İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Arabam.com Trink Sat! Hizmeti İki Yeni Reklam Filmi İle Yayında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arabam.com Trink Sat! Hizmeti İki Yeni Reklam Filmi İle Yayında
Abone ol
arabam.com’un Trink sat! hizmetini tanıtan iki reklam filmi yayına girdi. Arthur İstanbul tarafından hazırlanan reklam filmlerinde, Trink sat! hizmeti sayesinde isteyen tüketicilerin araçlarını değerinde, güvenilir ve hızlı bir şekilde satabildiği mesajı veriliyor.

Türkiye’nin otomobil dikeyinde ilk online ilan platformu arabam.com’un, aracını güvenle ve pratik bir şekilde satmak isteyen tüketiciler için geliştirdiği ve bu alanda Türkiye’de ilk olan Trink sat!’ın iki yeni reklam filmi yayına girdi. İki filmde de yer alan ve Trink sat! jingle'ına eşlik ettiği görülen org çalan adam filmlere eğlence katıyor. İlk reklam filminin çekimi bir ailenin evinde yapılırken ikinci film Trink sat! şubesinde gerçekleşiyor. Hizmetin güvenirliğini vurgulayan ilk filmde baba-oğul yer alıyor. Filmin başında, baba-oğul Trink sat!’tan araçları için teklif alırken görülüyor. Filmde, ana slogan olan ‘Arabanı arabam.com’a değerinde Trink sat!’ jingle’ının ardından genç çocuk babasına; “Üstelik ayda milyonlarca kişi güvenip teklif alıyor, senin emektarı satacağız ya baba” diyor. Filmin sonunda Trink sat!’ın, Türkiye’nin en çok tercih edilen araç alım platformu olduğu vurgusunun altı çiziliyor.

Hizmetin hızını ve pratikliğini vurgulayan ikinci filmde ise Trink sat! yetkilisi ve araç almak isteyen genç bir adam görülüyor. Filmde ana slogan olan “Arabanı arabam.com’a değerinde Trink sat!” cümlesinin ardından Trink sat! şube sorumlusu bilgi verirken genç adam şu cümleyi şarkı gibi söylüyor: “…Hem de 15 dakikada paran cebinde, güvenle aracını satıyorsun”.

Her iki filmde de arabam.com’un hayata geçirdiği Trink sat! hizmeti sayesinde tüketicilerin; güvenilir, hızlı ve pratik bir şekilde araçlarını satabildiği vurgulanıyor.

Filmlerin Künyesi:

Ajans: Arthur İstanbul

Prodüksiyon şirketi: Riders Film

Müzisyen: 25m2 Music Production


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz’den Şubat’a özel finansal kampanyalarÖnceki Haber

Mercedes-Benz’den Şubat’a özel finansal...

Ceva Lojistik Ve Dunapack Packaging Sözleşme YenilediSonraki Haber

Ceva Lojistik Ve Dunapack Packaging Sözl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar