darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Aprilia Tuareg 660 Türkiye’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aprilia Tuareg 660 Türkiye’de
Abone ol
Dünyanın ikonik İtalyan motosiklet ve scooter üreticisi Piaggio Grubu’nun markalarından olan Aprilia, yeni modeli Tuareg 660’ı Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle Türkiye pazarında satışa sundu. Aprilia Tuareg, ikisi tamamen kişiselleştirilebilir 4 farklı sürüş modu, hız sabitleyici ve çekiş kontrol sistemi, devre dışı bırakılabilen ve kişiselleştirilebilen ABS modları, özelleştirilebilir motor haritaları ile motor freni modları ve 240 mm hareket mesafeli süspansiyonları ile asfalt kullanımında muazzam bir performans sunarken, yüksek ve sağlam yapısıyla maceracı kimliğini de ortaya koyarak en zorlu koşulları dize getiriyor. Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle satışa sunulan Tuareg 660, özel donanımları ile 259.900 TL’den başlayan fiyatı ile motosiklet severlerle buluştu.

Türkiye’de Doğan Holding çatısı altında hizmet veren Doğan Trend Otomotiv güvencesi ile satışı gerçekleşen İtalyan motosiklet devi Aprilia, yepyeni modelleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Aprilia, Türkiye pazarında satışını gerçekleştirdiği gözde modellerinin yanına 660 ailesinin yepyeni arazi modeli Tuareg’i de ekledi. Avrupa pazarında da büyük ilgi gören üç farklı renk seçeneği sunan Tuareg 660’ın, Türkiye’de 259.900 TL’lik başlangıç fiyatı ile satışına başlandı. Türkiye pazarına Tuareg 660 ve Tuareg 660 Evocative olarak iki farklı renk versiyonu ile giren 660 ailesinin adventure sınıfındaki üyesi, üstün sürüş özellikleri sunuyor.

Off-road lastikler, 240mm hareket mesafeli tam ayarlanabilir süspansiyon

Tuareg 660, tek silindirli Enduro motosikletler ile orta boy Adventure motosikletlerin özelliklerini harmanlayacak şekilde tasarlandı, geliştirildi ve üretildi. Gelişmiş off-road Adventure motosiklet sürüş özellikleri sunan Tuareg 660 çıtayı yükseltirken, gelişmiş teknik altyapısı, cruise control, 80 HP’lik çift silindirli motorun performansı ve 187 kg kuru ağırlığı ile mükemmel asfalt sürüş özellikleri sunuyor. Bunun yanı sıra, performans ve güvenlik için kalibre edilen özel bir APRC elektronik kontrol sistemi ile donatılan Aprilia Tuareg 660, alt devirlerden itibaren hassas bir gaz kontrolü için çok haritalı elektronik gaz koluna sahip. Bu kusursuz model, yolda güvenli ve heyecan verici bir sürüş sunmasının yanı sıra safkan ve filtresiz bir off-road sürüşü için özel ayarlara sahip.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uber’den Taksi Şoförlerine Akaryakıt DesteğiÖnceki Haber

Uber’den Taksi Şoförlerine Akaryakıt Des...

Mercedes-Benz Türk, Elektrikli Otobüs Testleri İçin Yeni Patent Başvurusu YaptıSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, Elektrikli Otobüs Te...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar