İstanbul
DOLAR32.3784
EURO34.6951
ALTIN2415.7

Antalya: Gezici Oyun Otobüsü Habibler'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya: Gezici Oyun Otobüsü Habibler'de
Abone ol
Büyükşehir Belediyesi'nin 'Gezici Oyun Otobüsü', Aksu ve Döşemealtı'nın ardından bu...

 

Büyükşehir Belediyesi'nin 'Gezici Oyun Otobüsü', Aksu ve Döşemealtı'nın ardından bu kez Kepez ilçesine bağlı Habibler Mahallesi'ndeki çocukları mutlu ediyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, 3-6 yaş grubu için oluşturduğu 'Gezici Oyun Otobüsü',kent merkezine uzak mahallelerdeki çocuklara ücretsiz kreş hizmeti vermeye devam ediyor. Gezici Oyun Otobüsü'nden, Aksu ilçesinin Pınarlı Mahallesi ve Döşemealtı ilçesindeki TOKİ evlerinin ardından şimdi de Kepez ilçesindeki Habibler Mahallesi'nde yaşayan çocuklar faydalanıyor. Ailelerin büyük memnuniyet duyduğu gezici kreşte çocuklar büyük mutluluk yaşadı.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Aksu Pınarlı'da ve Döşemealtı TOKİ evlerinde 2'şer ay kalarak çocuklarla buluşan 'Gezici Oyun Otobüsü', son olarak Habibler Mahallesi'ne park etti. 4 ay boyunca Habibler'de faaliyet gösterecek 'Gezici Oyun Otobüsü'nden hafta içi her gün sabah ve öğle grupları halinde 70 çocuk yararlanıyor. 2 öğretmenin görev yaptığı otobüste çocuklara okul öncesi eğitim veriliyor. 3-6 yaş arası çocukların kabul edildiği 'Gezici Oyun Otobüsü'ne kayıtlar devam ediyor.

ÇOCUKLARIN AYAĞINA HİZMET
Gezici Oyun Otobüsü, sosyoekonomik düzeyi düşük olan yerleşim bölgelerinde yaşayan ailelerin çocuklarına hizmet veriyor. Okul öncesi eğitim kurumuna gidemeyen çocukların ayağına hizmet götürülüyor. 20 öğrenci kapasiteli Gezici Oyun Otobüsü'nde bir anaokulunda olması gereken faaliyet masaları, kitaplar, oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri, oyun hamurları gibi tüm eğitim araç ve gereçleri bulunuyor.

AİLELER DE ÇOCUKLAR DA MEMNUN
Çocuklar, otobüste hem eğitim alıp bilgileniyor, hem de çeşitli oyunlar oynayıp sosyalleşiyor. Otobüste resim yapıp şarkı söyleyen çocuklar coşkulu anlar yaşıyor. Çocukların gelişim sürecine önemli katkısı olan bu hizmetten aileler de büyük memnuniyet duyuyor. Gezici Oyun Otobüsü'nün Antalya'nın farklı mahallelerini gezmeye devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mobil Kart Aracı Gezmeye Devam EdiyorÖnceki Haber

Mobil Kart Aracı Gezmeye Devam Ediyor

Kocaeli'ne Akıllı Bisiklet GeliyorSonraki Haber

Kocaeli'ne Akıllı Bisiklet Geliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar