İstanbul
DOLAR32.2344
EURO34.7694
ALTIN2390.9

Antakya Gazına Kavuşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antakya Gazına Kavuşuyor
Abone ol
Kent genelinde ana hat ve ara servis bağlantısı döşeme çalışmaları...

Kent genelinde ana hat ve ara servis bağlantısı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam eden Doğalgaz çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş 11 cadde de ana hat döşeme çalışmalarının tamamlandığını, bu 11 caddenin 7'sinde ise ara servis bağlantılarının döşeme işleminin gerçekleştirildiğini belirtti. Belediye Başkanı Savaş,Atatürk, Fatih, Cumhuriyet, A.Menderes, Kanatlı, Gündüz, M.Kafadar, 75.Yıl Caddesi, Karaoğlanoğlu, M. Sevgi ve Müftülük Caddelerine ana hatların döşendiğini, Karaoğlanoğlu, Atatürk, Kanatlı ve Gündüz caddelerinde ara servis bağlantılarının yapıldığını, Fatih A.Menderes ve Cumhuriyet caddelerinde ise ara servis hattı bağlantı çalışmalarının şu günlerde hızla devam ettiğini vurguladı.

Belediye Başkanı Savaş "Bu caddelerde ikamet eden ve işyeri bulunan hemşehrilerimiz önümüzdeki kış mevsiminden itibaren doğalgazı kullanabilecekler. Bir taraftan da kentin diğer bölgelerinde Doğalgaz döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek. Bu caddelerimizde ikamet eden ve işyeri bulunan hemşehrilerimizin kış ayları için yapacağı hazırlık ve planlamalarda bu durumu göz önünde bulundurmalarını rica ediyoruz. Hat döşeme çalışmaları tamamlanan ev ve işyeri sakinlerimiz doğalgaz yetki belgeli firmalarla irtibata geçmek suretiyle bina ve daire içi tesisatlarını çektirebilir akabinde Aksagaz'a abonelik işlemlerini yaptırabilirler.

Hemşehrilerimiz böylelikle çevre dostu ve ekonomik özelliklerdeki Doğalgaz'ı kullanmak suretiyle hem Antakya'nın çevre kirliliğinin önlenmesine katkı da bulunacak, hem de uygun şartlardaki Doğalgaz'ı kullanarak bütçelerinde önemli avantajlar elde edebilecek. Değerli hemşehrilerimizin ilgisi ve desteğiyle Antakya Belediyesi olarak şehrimizi daha çağdaş, daha modern ve daha yaşanabilir bir hale dönüştürme adına en kısa sürede kentimizin tamamını doğalgaz'a kavuşturma adına bundan sonraki hizmet dönemimizde de vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Görev süremiz boyunca bizlere verdikleri destek, çalışmalardan dolayı gösterdikleri anlayış ve sabırdan ötürü tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Dereboyu Sokak, Özgün Kimliğine KavuşuyorÖnceki Haber

Şanlıurfa Dereboyu Sokak, Özgün Kimliğin...

Aksaray’da Trafik Işıkları YenileniyorSonraki Haber

Aksaray’da Trafik Işıkları Yenilen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar