darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3795
EURO35.0698
ALTIN2324.4

Anadolujet İlk Bingöl Seferini Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolujet İlk Bingöl Seferini Yaptı
Abone ol
AnadoluJet, Anadolu’nun kültürel, tarihi ve ekonomik değerleri ile öne çıkan ili Bingöl’e Ankara’dan direk uçuşlarını başlattı.

Halkın havayolu AnadoluJet, Anadolu’nun gerek kültürel gerekse ticari anlamda parlayan yıldızı Bingöl’e direkt seferlerini başlattı. Ankara’dan karşılıklı olarak haftanın üç günü düzenlenecek AnadoluJet Bingöl – Ankara uçuşlarının ilkine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz da katıldı.

AnadoluJet’in Ankara - Bingöl seferini yapan uçağı ile Bingöl’e giden Fatma Şahin, Cevdet Yılmaz ve beraberlerindeki heyeti Bingöl Havalimanı’nda AnadoluJet yetkilileri, Bingöl’ün idari ve mülki yöneticileri, iş dünyası temsilcileri ile önde gelen sivil toplum kuruluşlarının üyeleri karşıladı. Bingöl Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninin ardından Bakan Şahin ve Yılmaz, Bingöl Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Resmi ziyaretlerin akabinde Bingöl Kültür Merkezi’nde AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen yemeğe katılan Bakan Şahin ve Yılmaz öğleden sonra ise AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun Bingöl’deki ilk temsiline katıldı.

Şimdiye kadar Ankara’da 57 temsil ile 93 okuldan toplam 19 bin 353 öğrenciye ulaşan “Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri” adlı tiyatro oyunu Bingöllü öğrenciler ile birlikte izleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Bingöl Yetiştirme Yurdu ve Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Şehit ailelerini de unutmayan bakanlar, Ak Parti İl Başkanlığı’ndaki temasın ardından AnadoluJet uçağı ile Ankara’ya geri döndü.

19 Eylül tarihindeki ilk uçuşun ardından Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi olmak üzere haftada üç gün düzenlenecek seferler; Ankara’dan 11.15, Bingöl’den 13.15 kalkışlı olarak gerçekleştirilecek.  AnadoluJet’in 36. iç hat noktası olan Bingöl’den başlayacak seferler, kısa bekleme süreleriyle başta Şanlıurfa, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Kıbrıs, Samsun, Van, Batman, Hayat, Muş, Adana, Gaziantep, İzmir, Bodrum ve Kars’a aktarmalı bağlantı verecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafikte Sorumluluk HareketiÖnceki Haber

Trafikte Sorumluluk Hareketi

2 Milyon YolcuSonraki Haber

2 Milyon Yolcu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar