İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Anadolu Isuzu’nun Elektrikli Otobüs İhracatı Katlanarak Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Isuzu’nun Elektrikli Otobüs İhracatı Katlanarak Devam Ediyor
Abone ol
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, ihracat başarılarını gelişen elektrikli araç portföyü ile sürdürüyor. Anadolu Isuzu’nun katıldığı ve kazandığı ihaleler kapsamında sene sonuna kadar 100’ü aşkın tam elektrikli NovoCiti Volt ve CitiVolt serisi otobüsün teslimatı tamamlanacak.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yurt içinde olduğu gibi “dünyada büyüme” stratejisi doğrultusunda yurt dışı pazarlarında büyümesini sürdürüyor. Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede kazandığı prestijli ihalelerle ve gerçekleştirdiği teslimatlarla mevcut pazarlardaki varlığını güçlendirirken, yeni pazarlara açılmaya devam ediyor.

Anadolu Isuzu’nun toplu ulaşım alanındaki en yeni çevreci düzenlemelere uyumlu olarak Türkiye’de geliştirip ürettiği, belediyeler ve ulaşım operatörleri başta olmak üzere kurumsal müşterilerinin güncel talep ve gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt veren yüzde 100 elektrikli, çevreci otobüsleri dünya kentlerinde başarılara imza atıyor.

Yurtdışına teslim ettiği araç sayısını her yıl artıran Anadolu Isuzu aynı başarısını elektrikli araç teslimatlarında da sürdürüyor. Anadolu Isuzu kazandığı tam elektrikli araç ihaleleri kapsamında 2023 yılında çoğu Avrupa ülkelerine olmak üzere toplamda 100’ü aşkın NovoCiti Volt ve CitiVolt serisi otobüsün teslimatını gerçekleştirecek.

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, şirketin tam elektrikli otobüsleri ile elde ettiği başarılarla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Bugün otomotiv sektörü tüm dünyada kapsamlı bir dönüşümden geçiyor ve Isuzu olarak bu süreçte ticari araçlar endüstrisinin etkin aktörleri arasında yer alıyoruz. Sektörün geleceğini şekillendirmekte olan trendleri sadece izlemekle kalmıyor, sahip olduğumuz deneyim, Ar-Ge yeteneğimiz ve üstün üretim kalitemiz ile bu gelişmelere yön veriyoruz. Araştırma geliştirme aşamasından teslimata ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm faaliyetlerimizde temel önceliğimiz olarak sürdürülebilirliği odağımıza alıyor, müşterilerimizin talep ve beklentilerine uygun geliştirdiğimiz araçlarımızı dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyoruz. Anadolu Isuzu olarak ürün yelpazemizi elektrikli araç vizyonumuz doğrultusunda ürettiğimiz sıfır emisyonlu, sessiz, çevreci modellerimiz de önemli başarılara imza atıyor. Çayırova’daki ‘akıllı fabrika’ özelliklerine sahip modern üretim tesislerimizde ürettiğimiz, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayan tam elektrikli araçlarımız tüm dünyadan büyük bir ilgi görüyor. İlk olarak 2021 yılında Fransa’ya teslim ettiğimiz NovoCiti Volt modelimiz ile başlayan elektrikli otobüs ihracatımız CitiVolt serisinin de eklenmesiyle her geçen çeyrekte büyüyor. Hızla gelişen tam elektrikli otobüs segmentinde gücümüzü yeni modellerle daha da artırarak yurt içinde ve dünyada sektörümüze öncelik etmeyi sürdüreceğiz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAN Kamyonları Yaya Ve Bisikletlileri Tanıyor, Üstün Teknolojisi İle Sürücüye Güvenli Bir Sürüş Desteği SağlıyorÖnceki Haber

MAN Kamyonları Yaya Ve Bisikletlileri Ta...

Mercedes-Benz Türk, Cumhuriyet’in 100’üncü Yılında Da Gençlerin YanındaSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, Cumhuriyet’in 100’ün...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar