İstanbul
DOLAR32.2504
EURO34.7431
ALTIN2401.0

Altyapı Tamam, Doğalgaz Tamam, Sıra Geldi Üst Yapıya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altyapı Tamam, Doğalgaz Tamam, Sıra Geldi Üst Yapıya
Abone ol
Antakya Belediyesi "Prestij Caddeler Projesi" çerçevesinde, altyapı eksikleri daha önce...

Antakya Belediyesi "Prestij Caddeler Projesi" çerçevesinde, altyapı eksikleri daha önce giderilen ve yetkili firma tarafından ana hat ve ara bağlantıları tamamen döşenen Doğalgaz'ın ardından Atatürk Caddesi'nde üst yapı çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu başlayan üst yapı çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde öncelikli olarak PTT önünden V.Ürgen Alanı'na kadar olan bölgede kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Atatürk Caddesi'ne döşenen özel kalıplı ve desenli kaldırım taşları Antakya Belediyesi'nin İmar Ltd.Şti. bünyesinde kurduğu "Dekoratif Taş ve Bordür Fabrikası'nda" üretiliyor. Antakya Belediyesi'nin Atatürk Caddesi'nde yürüttüğü kaldırım yenileme çalışmasını iki haftaya kadar tamamlaması bekleniyor. Kaldırım düzenleme çalışmasının ardından ekipler Atatürk Caddesi'nde bisiklet ve yaya yolu, yeşil alanların düzenlemesi, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarına başlayacak. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte orta refüjün kaldırılması ve caddenin asfaltlanmasına geçilecek. Antakya Belediyesi ekiplerinin Atatürk Caddesi'nde yürüteceği üst yapı çevre düzenleme çalışmaları 1 ay sürecek ve vatandaşların hizmetine sunulacak.

Başta ana arterler olmak üzere Antakya'nın tüm cadde ve sokaklarını şehrimize ve hemşehrilerimize yakışır bir hale dönüştürme adına hızla çalıştıklarını ifade eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş "Karaoğlanoğlu caddesi'nden sonra prestij caddeler projemizin uygulamasına Atatürk Caddesi ile devam ediyoruz. Atatürk Caddesi'nin daha önce her türlü altyapı sorununu giderdik. Doğalgaz ana hat ve ara bağlantı çalışmaları da tamamlandı. Şimdi sıra geldi üst yapıya. Cadde de kaldırım yenileme, bisiklet ve yaya yolu, ağaçlandırma, aydınlatma ve orta refüjün kaldırılması gibi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Burada en önemli konulardan biri de cadde de yürüttüğümüz üst yapı çevre düzenleme çalışmalarında fiziksel, işitsel ve görme engelli vatandaşlarımıza göre hareket ediyor olmamızdır. Kentte gerçekleştireceğimiz tüm kaldırım ve cadde düzenlemelerimizde en hassasiyet gösterdiğimiz konuların başında bu gelmektedir. Atatürk Caddesi yaklaşık 1 ay içinde şehrimize ve hemşehrilerimize yakışır bir görünüme kavuşacaktır. Ben bu çalışmalardan dolayı gösterdikleri anlayış, sabır ve desteklerinden ötürü başta Atatürk Caddesi esnafı olmak üzere tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antakya’da Kavşak ÇalışmalarıÖnceki Haber

Antakya’da Kavşak Çalışmaları

Başkan Nevzat Palta "Toplu Ulaşımla İlgili Radikal Kararlar Alacağız"Sonraki Haber

Başkan Nevzat Palta "Toplu Ulaşımla İlgi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar