İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Aksaray Şehirler Arası Otobüs Terminali Yenileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Şehirler Arası Otobüs Terminali Yenileniyor
Abone ol
Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta: Terminalimizi Aksarayımıza Yakışır Bir Hale...

 

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta: Terminalimizi Aksarayımıza Yakışır Bir Hale Getireceğiz

Aksaray Belediyesi, şehrin aynası konumunda olan şehirlerarası otobüs terminalinin eksiklerini gidermeye ve daha da modern hale dönüştürmeye devam ediyor.

Otobüs terminalinde inceleme yapan Belediye başkanı Nevzat Palta, her gün yüzlerce, binlerce insanın gelip gittiği otobüs terminalini daha modern hale getirmek için tadilat çalışması yapılacağını belirterek şunları söyledi. Şehirlerarası otobüs terminalimiz belediyemize ait. Sonuçta burası bizim için bir ayna vazifesi görüyor. Yüzlerce insanımız geliyor veya binlerce insanımız yolcu olarak ülkenin değişik şehirlerine seyahat ediyorlar.

Tabii ki bu terminalimizi ben göreve geldiğimden bu yana sürekli olarak yeniliyoruz. Köy terminali dediğimiz kırsal terminalimizi de hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Yeni idari bina yaptık Buda çok önemli bir ihtiyaçtı. Firma sahibi vatandaşlarımızın hepsinin bürosu var. Büyük bir ihtiyaçtı bunu giderdik. Terminal kullanılıyor. Kullanıldıkça da doğal olarak eskiyor yıpranıyor. Biz bu çerçevede hem eskiyen kısımları yenileyelim, modernleştirelim, biraz daha güzel görünümlü hale getirelim diye çalışmaları başlattık.

İnşallah terminalimizi komple yenileyeceğiz. İçerisindeki dizaynı yenileyeceğiz. Isıtma sistemini tekrar gözden geçireceğiz. Sonuçta Aksaray'ımıza yakışan bir terminal binası kazandırmış olacağız. Şehir dışından da geliyor insanlarımız buradan da şehir dışına çıkıyor. Dolayısıyla terminalimiz şehrin aynası. Zaten içeride şehrimizi tanıtan tabelalar da yaptık. Billboardlar da yaptık. İhalesini yaptığımız ve önümüzdeki günlerde yapacağımız tadilatlarla terminalimiz güzel bir görünüm kazanmış olacak."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmet Habib Soluk, Yapımı Devam Eden Elazığ-Diyarbakır Duble Yol İnşaatını GezdiÖnceki Haber

Mehmet Habib Soluk, Yapımı Devam Eden El...

Şanlıurfa Dereboyu Sokak, Özgün Kimliğine KavuşuyorSonraki Haber

Şanlıurfa Dereboyu Sokak, Özgün Kimliğin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar